Пътна помощ в Шумен

Имам нужда от пътна помощ в Шумен

Пътна помощ в Шумен. Евтин репатрак в Шумен на топ качество на услугата, свържете се с нас ние работим денонощно. Денонощна пътна помощ в Шумен, помагаме на хората в нужда.

Може да се нуждаете от техническа помощ по всяко време и навсякъде. Днес колата вече не е лукс, а необходимост. По пътищата има все повече автомобили и автомобили от висок клас. И не е лесно за водача на съвременна кола веднага да установи повреда и да разбере електрониката на своя високотехнологичен автомобил.

Най-малката непрофесионална намеса може да доведе до още по-лош резултат. Ето защо 24-часовата услуга за техническа помощ стана толкова популярна напоследък. Днес шофьорът може да се обади за помощ отвсякъде, само да има под ръка телефон или интернет.

Техническата помощ по пътя за Шумен денонощно вече е доста разпознаваема сред собствениците на автомобили.

Телефон на пътна помощ в Шумен

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в Шумен

Цената за спешна работа извън цеха изобщо не се различава от стационарната работа по уговорка. Освен това, когато кандидатствате за първи път, ще получите карта за лоялност, благодарение на която ще получите 10% отстъпка при всяко следващо обаждане!

Затова, ако ви се е случило нещо непредвидено и имате нужда от спешна помощ.

Пътна помощ в Шумен
Пътна помощ в Шумен

Цена за репатриране в Шумен

Незначителният ремонт на автомобила обикновено отнема по-малко от 1 час и се извършва точно на пътя. Комплексният ремонт на автомобил може да отнеме от няколко часа до няколко дни, когато автомобилът бъде евакуиран до сервиза.

Техническата помощ на пътя се извършва от висококвалифицирани специалисти, които са способни да извършват дори сложни ремонти на автомобили в много случаи при пътни условия, след което няма нужда от допълнително посещение в сервиза.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Направете избор в полза на ремонт и поддръжка на вашия автомобил в нашия автосервиз:

 • предоставяме гаранция за цялата извършена работа
 • Индивидуален подход към всеки клиент
 • нашите механици и техници имат богат опит
 • контрол на качеството се извършва за всички видове работа
 • стриктно спазване на техническите изисквания и разпоредби на производителя

Денонощна пътна помощ в Шумен

Осигуряваме денонощна техническа помощ за товарни превозни средства. Обслужвам големи механици, които се специализират изключително в такива превозни средства. Готови сме да обслужваме всеки камион: натоварен или разтоварен, с ремарке или с проход.

Ще пристигнем с автосервиз на колела. Екипи от автомеханици и автоелектрици ще пристигнат бързо и с цялото необходимо оборудване за работа на пътя. Както показва практиката, е много по-лесно да се отстрани причината за заседнала кола и да се прокара отново, точно на пистата.

Мобилен сервиз в Шумен

Нашите специалисти са се доказали в решаването както на прости, така и на сложни проблеми:

 • подмяна на колела и подаване на гориво;
 • отключване на колата;
 • зареждане на батерията, изключване и възстановяване на алармата;
 • монтаж и премахване на оборудване против кражба;
 • ремонт на стартер или генератор;
  -замяна на зъбни ремъци и ролки;
 • диагностика и ремонт на горивни, спирачни, електрически, електронни и други системи, както и много други.

Автодиагностика – диагностика на място в Шумен

Ремонтът на автомобили е отговорен бизнес, който изисква висок професионализъм, тъй като безопасността на водача и пътниците на превозното средство зависи от качеството на работата.

Нашата компания извършва висококачествени автомобилни ремонти на различни марки. Имаме квалифицирани служители, които бързо ще идентифицират и отстранят повредата, която ще върне колата ви в работно състояние.

Автосервизът гарантира високото качество на цялата извършена работа.

Квалифицирани специалисти ще извършат пълен оглед на автомобила, бързо и ефективно ще извършат диагностика и ремонт, ще консултират по всички въпроси, които представляват интерес.

Подаване на ток в Шумен

Доставка на гориво в Шумен

Смяна на спукана гума в Шумен

Отваряне на заключен автомобил в Шумен

Отварянето на автомобили е много популярно. Това се дължи на ускореното темпо на живот, разпръснатото внимание и наличието на такава полезна функция за аларма на автомобила като автоматично заключване на вратата след определено време. Особено неприятно е, когато се случи на бензиностанция, а зад вас има опашка.

Нашите опитни автосервизи ще ви помогнат в трудни моменти и внимателно ще отворят интериора на всеки автомобил, капак или багажник за 5-10 минути. Естествено, преди тази важна работа, определено ще проверим документите за автомобила ви.

Проверка на кола преди покупка в Шумен


Искате ли да проверите колата си преди да купите? Нашият специалист е готов да дойде на правилното място и да извърши следната работа:

 • Проверка на боядисването с помощта на дебеломер, проверка на скритите кухини на тялото (странични елементи, подпори, первази, шевове, рамка, VIN и др.)
 • Проверка на електронни системи със скенер (двигател, автоматична скоростна кутия, системи за сигурност, контрол на комфорта и трансмисия)
 • Проверка на нивото на техническите течности
 • Проверка и проверка на двигателя
 • Проверка на номера, според паспорта на превозното средство, на двигателя, каросерията, рамката и шасито


Предварителна оценка, при откриване на дефекти, разходите за резервни части и услуги за отстраняване на неизправността, вкл. обосновка на крайната цена на автомобила
Проверката на шасито и системите, разположени под дъното на автомобила, се извършва изключително на асансьора и в местоположението на автосервиза, посочено от Клиента.

Евтина пътна помощ в Шумен

С какви неизправности на автомобила можете да се сблъскате на пътя?
По пътя може да се повредят осветителни устройства, да се повреди генераторът, да се блокира ключалката, да се разреди батерията и т.н. Списъкът е дълъг.

Но решението във всички случаи е едно и също – да се свържете денонощно с нашата служба за техническа поддръжка. Сервизът за излизане от автомобили ще ви помогне в случай на аварийна повреда на двигателя и повреда в шасито. Те незабавно ще подменят очила и джанти на вашия автомобил.

Можете да поръчате услугата за техническа помощ веднага или за определен ден, предварително да определите мястото, датата и часа. Нашите майстори ще могат както да отстранят проблема, така и да проведат обща диагностика на автомобила и да извършат техническия му преглед.

Можем да ви насочим към автомеханик директно към автомобилния пазар, за да ви помогнем да закупите употребявано превозно средство.

Експерт на място ще идентифицира съществуващите грешки и слабости и ще имате ясна представа какво купувате и колко инвестиции все още трябва да бъдат направени. Или решавате да погледнете друга кола.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *