Пътна помощ в Русе

Търся спешна пътна помощ в Русе

Пътна помощ в Русе, на топ цени, ниски цени за града и региона, на много добро качество. Работим 24/7 , денонощно за град Русе, доверете ни се и се свържете с нас при възникнал проблем.

Нашият автомобилен сервиз осигурява бърза помощ на водачите в случай на повреда на автомобила по пътищата , където и да е. Трябва само да осъществите едно телефонно обаждане и ние веднага ще отидем до мястото на принудителното ви паркиране, за да елиминираме повредата на автомобила възможно най-скоро.

Телефон на пътна помощ в Русе

Телефон: 0882 33 32 66

Цена на пътна помощ в Русе

Пътна помощ в Русе

Цената се определя или при първоначалното обаждане ако се знае какво има да се извърши или на място от техническият екип, на база на необходимата предлагана услуга.

Цена за репатриране в Русе

Пътна помощ в Русе
Пътна помощ в Русе

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Извършваме всички видове ремонти, които не изискват използването на стационарни технически средства, включително подмяна и ремонт на колела, внимателно отваряне на автомобила, деактивиране на алармата, презареждане на акумулатор и бързо стартиране на двигателя и други работи.

Ако в резултат на извънредна ситуация сте напуснали пътя, тогава ние ще издърпаме колата ви от канавката и ако колата не може да бъде ремонтирана в пътни условия, тогава ще я теглим до нашата автосервизна служба или до най-близкия сервиз или до посочения от вас адрес.

Денонощна пътна помощ в Русе


Всяка кола, без значение дали е стара или изцяло нова, току-що свалена от поточната линия, не е застрахована срещу изпадане в непредвидена ситуация на пътя. Колелото му може да отлети или да се пробие, свещите да се повредят, акумулатора да се разреди, той самият да влезе в канавка и т.н.

И всичко това се случва често в далеч не най-подходящия момент. Не винаги е възможно да разрешите подобни проблеми сами и автомобилната служба може да се намира твърде далеч.

Но не се отчайвайте. В края на краищата ние винаги сме готови да ви окажем всякаква помощ на пътя и да предприемем всички необходими действия за ремонта и поддръжката на вашия автомобил директно на мястото на непланираното му спиране.

Мобилен сервиз в Русе

Как работят нашите майстори?


За да се обадите на специалистите от нашата автосервизна служба, трябва само да наберете телефонния номер, посочен на уебсайта, и да се свържете с оператора. Той ще изслуша внимателно вашата история за вида на повредата, ще ви каже какво да правите в тази ситуация.

След това той ще изпрати диагностичен инженер (или друг специалист) да ви помогне, който след като пристигне на мястото, незабавно ще извърши първоначална проверка на превозното средство с помощта на специално оборудване и незабавно ще поправи автомобила или ще го евакуира в автосервиз, или ще го изпрати на посочения адрес.

Ето само кратък списък с онези неща, които нашите професионални майстори могат да извършват точно в условията на „поле“:

  • Осигуряване на пътна помощ;
  • Отваряне на вратите на автомобила без повреди;
  • Ремонт или деактивиране на алармата;
  • Извършете диагностика за кратко време;
  • Стартирайте двигателя (нашият автоелектрик ще дойде при вас за това);
  • Отключете автоматичната скоростна кутия или я извадете от паркинга;
  • Сменете колелата и премахнете ключалките;
  • И още много;

В същото време, каквато и работа да свършат, определено ще я свършат навреме, с високо качество, отчитайки вашите изисквания и желания.

Автодиагностика – диагностика на място в Русе

Защо си струва да се свържете с нас?

Причините за това са много. Например, можем да стигнем до вас много по-бързо от теглещ камион, да отговорим на всички ваши въпроси, да направим ремонт на място или да изпратим колата си в нашата работилница, където висококвалифицирани специалисти ще отстранят неизправностите.

 В същото време няма да се налага да плащате прекомерно, за да се обадите на нашите автосервизи, в случай че все пак се наложи да се обадите на теглещ автомобил.

 Защото ще знаете точно какви ремонтни дейности трябва да се извършат, за да се въведе автомобилът в експлоатация. Това означава, че можете да изберете автосервиз, при който ремонтните дейности ще бъдат по-евтини от където и да било другаде.

Освен това нашите диагностици, автоелектрици и механици работят с почти всички автомобили от руско и чуждестранно производство. 

По ваше желание те могат да извършат пълна проверка на автомобила, преди да го закупят, да извършат евакуация, да предоставят технически съвети, да заредят и отключат алармата, да извадят колата ви от канавката, да отворят вратите без повреди и т.н. 

Също така, всички клиенти на нашата компания ни могат да разчитат на гъвкава ценова политика, удобен начин за изчисляване, приемлива цена на услугите и предоставяне на дългосрочна гаранция.

Подаване на ток в Русе

Доставка на гориво в Русе

Смяна на гума в Русе

Евтина пътна помощ в Русе

Защо си струва да поръчате услуга – пътна помощ за вашия автомобил?


Техническата помощ на пътя е най-простият, икономичен и бърз начин за решаване на проблема с повреда на автомобил, за разлика от теглещия камион.

Благодарение на него ще можете да забравите за проблемите в най-кратки срокове и да продължите пътуването си, без да посещавате автосервиз, да извиквате теглещ автомобил, допълнителни превози – освен когато те наистина са необходими.

В същото време ще можете да си спестите финансите, тъй като ние определяме много лоялни цени за нашите услуги.

Техническата помощ на пътя и в случай на сериозни повреди, които могат да бъдат отстранени само в автосервиз, ще бъдат много подходящи .

Ние ще ви помогнем да транспортирате колата си с помощта на съществуващия ни теглещ камион до нашите работилници, където той ще бъде приведен в работно състояние. Но ви напомняме, че повечето проблеми могат да бъдат решени директно на място.

Проверка на кола преди покупка в Русе

Разполагайки със собствен автомобил, оборудван с всички необходими инструменти, оборудване и части, дългогодишен опит на професионални майстори, широка гама от консумативи – всичко това ще ни позволи да извършваме ремонти бързо и без никакви проблеми.

Освен това, като потърсите помощ от професионалисти, можете да сте сигурни, че вашето превозно средство ще бъде приведено във функционално състояние много бързо. Това означава, че след няколко минути или часове ще продължите по-нататък в бизнеса си и ще можете да стигнете навреме за среща с приятелката си или среща с бизнес партньор.

Телефон: 0882 33 32 66

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *