Пътна помощ в Разлог

Имам нужда от пътна помощ в Разлог

Пътна помощ в Разлог. Техническата помощ на пътя се извършва от нашите специалисти без почивки или почивни дни: ние ще ви помогнем да стартирате колата, независимо от причината за повредата.

Нашите техници разполагат с модерно диагностично оборудване и извършват всички видове ремонти, от смяна на колелата до сложно отстраняване на неизправности и евакуация на автомобили.

Стартирането на двигателя на автомобила с тръгване до мястото на повредата се извършва денонощно. За да използвате техническа помощ , просто трябва да се свържете с нашата диспечерска служба по телефон за връзка и да посочите координатите си.

Телефон на пътна помощ в Разлог

Цена на пътна помощ в Разлог

Цени за услуги за стартиране на двигател на превозно средство и друга пътна помощ

Цената на изпълнението на работата зависи преди всичко от обема и сложността на поръчката. Ценовата политика на нашата компания предвижда разумни разходи за услуги, които ще бъдат достъпни за всеки шофьор, който е изправен пред непредвидени смущения в работата на превозното средство.

Пътна помощ в Разлог
Пътна помощ в Разлог

Ще ви струва много по-малко да използвате нашата пътна помощ и да стартирате автомобила бързо след отстраняване на неизправността от опитен техник, отколкото евакуация на превозното средство или престой, което също води до ненужна загуба на време и нерви. Нашите много клиенти вече са се убедили в това.

Мобилен сервиз в Разлог и Банско

Нашата техническа помощ на пътя включва и дистанционна консултация за това как да установите причината за неизправността и да стартирате сами колата. Предлагаме ви да се запознаете с най-простите методи за автоматична помощ, които в случай на трудна ситуация ще ви позволят да разрешите проблема сами.

Как да стартирам двигателя, за да стартирам колата?


Автодиагностика – диагностика на място в Разлог

Стартиране на двигателя

Ако по някаква причина не е възможно да се обадите за пътна помощ, трябва да опитате сами да запалите колата. Стартиращите бензинови и дизелови двигатели се различават помежду си, така че когато се опитвате да стартирате автомобил, не забравяйте да вземете предвид вида на двигателя.

Доскоро се смяташе, че бензиновите двигатели са за предпочитане за нашите климатични условия, но през последните години това се промени. Съвременните дизелови двигатели по своята функционалност и качество на работа не отстъпват на бензиновите.

За да се улесни стартирането на дизелов двигател през студения сезон, е необходимо да се следи състоянието на акумулатора, както и да се сменят свещите своевременно. При силни студове в дизеловото гориво се образува парафинова утайка, която пречи на нормалната работа на системата,

Основните начини за стартиране на двигателя са:

  • стартиране на двигателя чрез теглене;
  • „подаване на ток“ от друг акумулатор.


Ако колата ви има слаб акумулатор, която бързо се разрежда при силни студове, можете да използвате метода „подаване на ток“, когато проводници от друг акумулатор са свързани към разреденият акумулатор по следната схема: „+“ е свързано към положителния проводник, а „-“ – към земята или тяло.

Ако операцията е изпълнена правилно, такава техническа помощ ви позволява да „реанимирате“ колата и да стартирате двигателя. Струва си да се помни, че този метод не е подходящ за превозни средства с инжектор.

Подаване на ток в Разлог

Ако автомобилът ви е оборудван с автоматична скоростна кутия, методът на теглене може да причини повреда на автомобила ви. В тази ситуация е по-добре да използвате квалифицирана техническа помощ, за да не влошите ситуацията и да не се сблъскате с необходимостта от скъпи ремонти.

Моля, обърнете внимание: при стартиране на двигателя трябва да се спазват предпазни мерки. Не наливайте гориво в отвора на корпуса на дроселната клапа, тъй като това може да доведе до пожар и изгаряния.

  • Точните разходи за работа се определят след разговор с механик

Цена за репатриране в

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в Разлог

Доставка на гориво в Разлог

Смяна на гума в Разлог

Евтина пътна помощ в Разлог

Денонощна пътна помощ

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *