Пътна помощ в Радомир

Имам нужда от пътна помощ в Радомир, какво да направя?

Пътна помощ в Радомир.Всички ние периодично се сблъскваме с повреди на нашата кола и веднага възникват въпроси: къде да се обадим, колко сериозна е повредата на колата, до коя услуга да използвам за колата.

Услугите за техническа помощ по пътя от компанията ни, често е единственият начин да се приберете вкъщи или да работите, ако колата ви се повреди. Обадете се на нашата помощна служба по пътищата на Радомир и региона и ние ще изпратим автомобил за техническа помощ или евакуатор на посочения от вас адрес.

Телефон на пътна помощ в Радомир

Можете да опитате алтернативен метод – спрете шофьора, помолете да „запалите“, – ако колата е спряла, или вземете крик – ако решите да смените колелото сами. И ако повредата е сериозна, само професионалисти могат да окажат пътна помощ.

Пътна помощ в Радомир
Пътна помощ в Радомир

Опитните техници ще диагностицират превозното средство, ще преценят възможността за ремонт на място или ще посъветват необходимостта от сервиз. Ако техникът не успее да ремонтира колата на място, той ще ви предложи да евакуирате колата

Цена на пътна помощ в Радомир

Цената се посочва спрямо нужните проблеми на клиента, ако на момента не може да се посочи конкретно то след посещение на място и оглед може да се каже колко ще бъде репатрирането и ремонта.

  1. При предварителна заявка в рамките на същия регион. За спешни поръчки се консултирайте с диспечера за оферта.
  2. Цената на услугата за евакуация на автомобили включва: извикване и напускане на теглещ камион в рамките на Радомир и Е-79, пълно зареждане на платформата.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в Радомир

Покупката на кола е радостно и вълнуващо преживяване, което много улеснява живота. Можете да се придвижите по всяко време, до всяка точка, от която се нуждаете, и да не зависи от обществения транспорт.

Това е удобство, това е статус, това е просто поредното лично пространство, което принадлежи само на вас. Забравяме за задръстванията, това са реалностите на нашия живот и не можете да се измъкнете от тях. Приемаме ги като необходимо зло.

Но все още има автомобилно ежедневие, когато за първи път се сблъскаме с повреда на нашата кола, когато любимото ни механично чудо изведнъж откаже да започне и безпомощно ви гледа с красивите си фарове.

И нашето изпитание за услуги започва, т.к. не всички се обслужват в оторизирани служби или чрез програми за пътна поддръжка, а дори и да се обслужват, там често има опашки. И ние се нуждаем от кола като въздух, т.е. всеки ден, защото и детето трябва да бъде заведено на училище и да отиде на работа и би било хубаво да отидете в дачата през уикенда.

В този случай е полезно да се запасите предварително с броя на услугите, които предоставят услуги за евакуация на автомобили

Мобилен сервиз в Радомир

Автодиагностика – диагностика на място в Радомир

Подаване на ток в Радомир

Доставка на гориво в Радомир

Смяна на задвижващ ремък на пътя

Ще заменим задвижващите ремъци и ролките.

С помощта на която се извършва синхронизирането на различни устройства и елементи, необходими за ефективната работа на двигателя и по-нататъшната работа на автомобила. В нашия мобилен сервизен център е възможно да замените както комплект задвижващи ремъци, така и всеки поотделно, поради скъсване, включително подмяна на ремъка на сервоуправлението, климатика и ремъка на алтернатора.

Добрата подмяна на задвижващите ремъци допринася за добрата работа на двигателя, неговите системи и идеалната работа на закрепването.

В зависимост от марката и модела, в автомобила могат да се използват няколко задвижващи колана наведнъж, чиято задача е да задвижва голям брой агрегати, сред които най-важни са генератор, кормилна помпа и компресор.

Смяна на гума в Радомир

Автомобилът може да бъде оборудван както с клинови ремъци, така и с плоски ремъци. Не може да има повече от два плоски колана. Много съвременни автомобили имат само един колан, който задвижва всички приспособления на двигателя. Ако машината е оборудвана с клинови ремъци, тогава са инсталирани четири от тях.

Задвижващите ремъци са важни елементи на електроцентралата, както всяка друга резервна част, те имат собствен ресурс и подлежат на износване. Ако не искате да се сблъскате с проблеми с неизправността на блоковете, до тяхната повреда, сменете задвижващия ремък веднага след откриване на съмнения за неговата неизправност.

Основните показатели за износване на задвижващите ремъци

  • Подсвирване под капака по време на шофиране
  • Индикаторът за неизправност на батерията светва
  • Прегряване на двигателя / Индикаторът за прегряване на двигателя свети


Унищожаването на задвижващите колани може да доведе до редица негативни последици, които с течение на времето ще доведат до сериозни повреди на двигателя, а шофирането на автомобил с повредени колани изобщо става опасно.

Най-често отказът на колана не спира веднага колата, ще имате възможност да шофирате до автосервиз или дом, докато ремонтът не може да бъде отложен и пренебрегнат, в противен случай генераторът ще спре да работи, а охладителната система няма да може да предотврати прегряване на двигателя, последствията могат да бъдат плачевно, а ремонтите са доста скъпи.

Изгубване на ключовете или проблем с ключовете за колата

Загубихте, откраднаха Ви ключовете, счупихте последния комплект ключове. И това също се случва. Сега не можете да се качите в колата и в същото време сте много притеснени, че някой друг може да стигне там, който ще открие вашата загуба. Следователно не само трябва да отворите колата, но и да изтриете стари ключове от паметта на имобилайзера .

И така, вие стоите пред собствената си кола, сортирате опции, вариращи от камък до стъкло и тренировки до замъка, завършвайки с някои специални устройства, които забелязахте в доклади за кражби на автомобили.

Всяка кола има свой собствен подход за отваряне на капака, багажника, вратата.

Повярвайте ми, нищо от това не е необходимо. Всяка кола има свой собствен подход за отваряне на капака, багажника, вратата. Нашите специалисти ще направят това, без да счупят ключалката и да избият стъклото, без да повредят машината и най-важното бързо.

По правило отнемането на автомобил без повреди отнема около тридесет минути (точното време зависи от допълнителната защита на автомобила).

Една добра и надеждна аларма, както всяко друго съвременно средство за защита на автомобила от кражба, понякога си играе неприятни шеги със собственика си. И колкото повече „звънци и свирки“ има системата, толкова по-неочаквано може да ви причини.

Не, ние не ви обезкуражаваме да оборудвате колата си с най-модерните устройства. Искаме само да знаете: изненадите, макар и малко, са вероятни.

Денонощна пътна помощ

Защо? Може да има няколко причини. Електрониката може да се задръсти, батерията да се изтощи, батерията да се изтощи. И вие, в края на краищата, можете също да забравите ключодържателя в колата. Да, и вашето дете може да показва чудеса на гения и да се „придържа“ така, че всяка система да се обърка и да започне да се проваля.

Накратко, поради някои обстоятелства колата ви може да не се отвори.

Също така е добре, ако имате резервен комплект ключове и вратите са проектирани да отварят автомобила, без да натискате бутон на ключодържателя. В този случай ще седнете зад волана си и с благоприятно развитие на събитията можете ръчно да изключите бунтовната аларма.

Но какво, ако дръжките на колата ви нямат ключалки?

Или ако единственият ключ остава заключен в кабината? Или по-лошо, загубил ли си го? В този случай, уви, не можете без отваряне на колата.

Силно ви обезкуражаваме да се опитвате сами да спасите деня. Отварянето на вратата на автомобила не е лесна процедура: всяка ваша грешка ще повреди колата и в резултат ще доведе до скъпи ремонти.

Не най-доброто решение е да използвате услугата на „занаятчии“: резултатът може да е точно същият като в първия случай, но ще трябва и да се разклоните. Между другото, цената, която може да ви нарекат, не е много ниска, защото от човек, който е в безнадеждна ситуация, изтеглянето на пари е почти дреболия.

Как да отворите кола без повреди?

Много е просто – просто трябва да се свържете с истински професионалисти, които не само познават, но и обичат работата си. Те няма да осребрят неприятностите ви и ще направят всичко правилно и точно – така че след като сте в колата си, можете веднага да се заемете с бизнеса си и да не бързате с пълна скорост до най-близкия сервизен център.

Отварянето на брави за автомобили, направено професионално, макар и да не е безплатно, ще изключи възможността за последващи ремонти. Нашите специалисти имат значителен опит в отварянето на врати на автомобили без ключ, познават дизайнерските особености на различни марки автомобили и всякакви „тайни“.

Евтина пътна помощ

Освен това, нашата компания цени и уважава всеки клиент и не поставя собствените си интереси над вашите.

Не се опитвайте да намерите някой, който предлага евтино отваряне на автомобил: ниската цена почти винаги предполага ниско качество на предоставяните услуги.

Потърсете онези, които ще се отнасят с проблема ви с дължимото внимание, а колата ви така, както лекарят се отнася с пациента си. Не сте сигурни къде да търсите? Просто ни се обадете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *