Пътна помощ в Пловдив

Търся пътна помощ в Пловдив

Доверете се на специалистите от пътна помощ в Пловдив и Пловдивска област, ние имаме обучени експерти, които да Ви помогнат при нужда.

В район, неподготвен за шофиране на кола, се случват леки инциденти: автомобилът може да се качи на камъни и да пробие гуми, да се забие в измита кал, да падне в дупка на стар асфалт или в поле или да се вкара в дере.

В такива случаи е необходима специална помощ и офроуд офроуд евакуация.

Телефон на пътна помощ в Пловдив

Телефон:0877 920 484

Цена на пътна помощ в Пловдив

Ако се задълбочим в основните фактори, които определят цената на дадена услуга, това са разходите за труд и време, както и разходът на гориво, необходим на теглещия камион за транспортиране.


Очевидно тези фактори са в пряка зависимост от разстоянието на транспортиране, теглото на проблемното превозно средство, спецификата на ситуацията и техническите възможности на теглещия автомобил. Трябва също да вземете предвид метеорологичните условия, пътните условия и задръстванията, времето на деня.

Пътна помощ в Пловдив
Пътна помощ в Пловдив


Цената на услугите, предоставяни от нас, се изчислява въз основа на одобрените тарифи, в резултат на което цените за теглещ камион в Пловдив са фиксирани и позволяват на собствениците на автомобили в случай на авария на пътя да знаят точния размер на предстоящите разходи.

Репатриране на кола в Пловдив

Теглещ камион SPb евтин и бърз
Службата за евакуация предоставя услуги за превоз на вашия автомобил в непредвидени пътни ситуации, ако автомобилът ви не стартира (се повреди), ние сме щастливи да предоставим евакуатор в Пловдив евтино и бързо 24 часа в денонощието.

Качеството на услугите на нашата компания е на високо ниво, автопаркът разполага с модерни теглещи камиони с плъзгаща се и счупена платформа, кран-манипулатор, специално оборудване за лебедка за евакуация извън пътя. Можете да се обадите на теглещ автомобил на телефон: 0876 74 28 59

Важен аспект при предоставянето на услуги за автопомощ за всеки клиент е ценовата политика: нашата служба за евакуация има най-достъпните цени в Пловдив. Ние не си сътрудничим с частна диспечерска служба, поради това тя има гарантирано ниски разходи за евакуация на автотранспорт.

Евакуацията на превозни средства винаги се изисква спешно, така че скоростта на пристигане на мястото е от голямо значение. Автопомощта е не само възможност за денонощна поръчка на теглещ камион, но и гаранция за минимално време за изчакване на специално оборудване.

Автодиагностика – диагностика на място в Пловдив

По правило екипът за евакуация пристига на мястото за 15-40 минути, не повече. Тази скорост на работа се постига благодарение на регулирането на всички теглещи камиони от диспечерската служба (диспечерите наблюдават безплатни шофьори и изпращат най-близките по поръчка) и наличието на достатъчен брой специализирано оборудване.

Дори да се обадите на теглещ камион в Пловдив е евтино, можете да бъдете сигурни, че колата ви ще се отнася внимателно и внимателно. Застраховката предпазва от всички случаи на непреодолима сила – както транспортното оборудване, така и автомобилите на всички клиенти са застраховани (по програмата за застраховка гражданска отговорност на превозвача).

Автомобилната помощ предоставя всички свои услуги денонощно, както и на атрактивна цена. Трябва да се отбележи: тарифите на нашата компания са изключително гъвкави – клиентите ни плащат само за извършената работа. Следплащане, без скрити надплащания или такси.

Всички теглещи камиони са оборудвани с манипулаторни кранове и плъзгащи се платформи, което прави товаренето, дори в трудни ситуации, доста просто и бързо. Възможно е да се евакуират превозни средства със заключени колела – за това има и специално оборудване.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Как да поръчате теглещ камион в Пловдив?
Обаждането на теглещ камион в Пловдив е по-лесно от всякога, въпреки че тази процедура е придружена от някои елементи на необходимата бюрокрация. Собственикът на проблемния автомобил трябва да набере номера на компанията 0876 74 28 59 и да съобщи на диспечера някои данни:

• Име (пълно име) и телефон за връзка;
• Регистрационен номер на автомобила, неговата марка, модел, цвят;
• Причината за искането;
• Местоположение на превозното средство;
• Крайна точка на транспортиране.

Освен това от собственика на превозното средство ще се изисква да предостави информация за наличието на препятствия за нормален достъп.

Той също така трябва да уведоми диспечера за състоянието на кормилното управление, спирачната система, шасито на автомобила, дали в колата е предвидена автоматична трансмисия.


След като предостави всички необходими данни, собственикът на автомобила ще трябва само да изчака. Но не за дълго, най-близкият безплатен евакуатор в Пловдив ще пристигне на мястото на колата в рамките на 20-30 минути.

Евтина пътна помощ в Пловдив

Когато приятел не пристигне в колата си, ние ще осигурим собствено специалн оборудване за всички терени и ще евакуираме колата по подходящ начин. При необходимост ще доставим колата до сервиза или до посочения адрес.

Ако автомобилът заседне в течна кал или скали, препоръчително е да спрете опитите за самоевакуация, за да не влошите ситуацията. Най-надеждното решение на проблема е да се използва професионално теглещо превозно средство. Предимства при контакт с услугата:

  • наличие на необходимото специално оборудване;
  • внимателно боравене с автомобила;
  • своевременно пристигане;
  • предоставяне на експресни услуги за ремонт и настройка на превозни средства, ако е необходимо.


Когато шофьорите искат да спестят пари, те често се обръщат за помощ към познати или случайни пътници, без да вземат предвид рисковете и неудобствата:

  • приятел може да премине към точката на събитията за дълго време;
  • неопитен шофьор може да навреди на автомобила и да влоши ситуацията;
  • случаен шофьор може да не разполага с необходимото оборудване, а подръчните инструменти не винаги са подходящи за теглене на автомобил.


Следователно, за да може бързо и „безболезнено“ да извадите колата от блатото, да я извадите от дерето и при необходимост да я доставите до пункта за ремонт и поддръжка, най-правилно е да се обадите на теглещ автомобил. Обадете се или пишете на оператора и ние ще ви изпратим най-близката екипировка със специално оборудване, за да ви помогнем.

Имам нужда от пътна помощ в Пловдив и региона.


Сред предимствата на помощта от EvakuatorHelp е евакуация на офроуд автомобили в Санкт Петербург и в целия регион. Екипите ни дежурят в различни части на града, което осигурява оптимална логистика: най-близкият екип пристига на помощ в рамките на 20-30 минути.

Друг плюс е евакуацията на всякакво оборудване от компактни седани до товарни платформи и строително-техническо оборудване. Ще осигурим платформа за превоз на тонажни превозни средства, кран-манипулатор за евакуация на автомобил със заключени колела, мощен влекач и други необходими инструменти. Оборудването се управлява от опитни водачи-оператори, които знаят как да намерят изход от ситуации с различни усложнения.

Внимателни сме към транспорта на клиенти и се опитваме да решим проблема с най-малко загуби и икономичност. Обширен технопарк позволява решаване на проблеми от всякаква сложност, а доброто познаване на района гарантира бързото пристигане на бригадата.

Имате нужда от теглене на камион и помощ за влекачи по полеви пътища? – Обади се! Готови сме да се обадим спешно 24 часа в денонощието.

Денонощна пътна помощ в Пловдив

Теглещ камион SPb евтин и бърз
Службата за евакуация предоставя услуги за превоз на вашия автомобил в непредвидени пътни ситуации, ако автомобилът ви не стартира (се повреди), ние сме щастливи да предоставим евакуатор в Пловдив евтино и бързо 24 часа в денонощието.

Качеството на услугите на нашата компания е на високо ниво, автопаркът разполага с модерни теглещи камиони с плъзгаща се и счупена платформа, кран-манипулатор, специално оборудване за лебедка за евакуация извън пътя

Мобилен сервиз в Пловдив 

Подаване на ток в Пловдив

Доставка на гориво в Пловдив

Смяна на гума в Пловдив

Проверка на кола преди покупка в Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *