Пътна помощ в Плевен

Спешна пътна помощ в Плевен

Пътна помощ в Плевен. Пътят е място, където всичко може да се случи – особено ако карате кола. Малки и големи повреди, пробита гума, късо съединение в окабеляването в кола, задръстени ключалки или аларми, изтощен акумулатор.

С повечето от тези проблеми не може да се справи самият водач или с помощта на странични наблюдатели. Именно за това е предназначена нашата услуга за пътна помощ.

  • Пристигаме в рамките на 30 минути
  • Ние работим денонощно
  • В нас работят само висококвалифицирани специалисти в пътна помощ

Винаги можете да разчитате на нашите специалисти – по всяко време на деня ние ще ви се притечем на помощ и ще ви помогнем да излезете от трудна ситуация на пътя

Телефон на пътна помощ в Плевен

Цена на пътна помощ в Плевен

За да използвате услугите на фирма ни, просто трябва да се обадите на телефонния номер, посочен на нашия уебсайт. Операторът ще отговори на всички ваши въпроси, ще посочи вида на превозното средство, спецификата на проблема и вашето местоположение, след което ще изпрати екип с цялото оборудване, необходимо за запалване на автомобила.

Пътна помощ в Плевен
Пътна помощ в Плевен

Услугата е популярна сред шофьорите, които ценят времето си и искат да продължат пътуването си възможно най-бързо.

Цената зависи и от нужната намеса на екипа и от проблема на автомобила, зависи от предоставената услуга на място или в сервиз или от изтеглянето на автомобила.

Цена за репатриране в Плевен

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Има няколко основни причини, поради които трябва да се обърнете за помощ към специалистите на фирма ни.
Работим без почивки и почивни дни, така че клиентът може да разчита на квалифицирана помощ от професионалисти, дори и по календарни празници.


Разширена география. По желание на клиента служителите ще напуснат Плевен.
Нашата компания има фиксирани тарифи, така че клиентът може предварително да знае колко ще му струва услугата.


Ефективност. Капитанът ще пристигне на посочения адрес възможно най-скоро.


Служителите на нашата компания са готови за всяка ситуация, така че ако по време на процеса на осветление се окаже, че проблемът не е в изтощена батерия, капитанът ще провери системите на автомобила и, ако е възможно, ще отстрани възникналите проблеми.

На разположение на механиците са „работещи“ части от автомобили, които най-често се провалят на пътя. Ако повредата се окаже сериозна и е невъзможно да се отстрани на място, бригадирът ще се свърже с оператора и ще извика теглещ автомобил.

Денонощна пътна помощ в Плевен

Защо трябва да се свържете с фирма ни?

Ние сме чувствителни към собствеността на нашите клиенти, затова сме готови да гарантираме, че системата за заключване или защита срещу кражба, която е причинила проблема, ще остане непокътната.

Има много други причини, поради които свързването с нашите майстори, чиято специализация помага на автомобилистите, ще бъде най-добрият вариант за шофьор.

Мобилен сервиз в Плевен

Как да отворите кола си?

Най-важното в тази ситуация е да не изпадате в паника, да не се опитвате сами да отворите ключалката и да не счупите стъклата на колата. Такива действия могат не само да се превърнат в провал, но и да доведат до необходимост от скъпи ремонти.

Висококвалифицираните специалисти, работещи във фирма ни, притежават необходимите теоретични знания и практически умения, както и богат опит, за да могат да се справят с всяка задача с високо качество и възможно най-скоро.

Единственото правило, което нашите служители стриктно се придържат, е услугата за отваряне на автомобила да се предоставя само ако шофьорът има документите за колата при себе си.

Автодиагностика – диагностика на място в Плевен

Преди да подадете заявление, операторът ще отговори на всички възникнали въпроси и ще изчисли цената на услугата въз основа на вида на автомобила, вашето местоположение и спецификата на проблема. Предварително ще имате представа за сумата, която трябва да бъде преведена на специалист.

● Механиците ще пристигнат на място възможно най-скоро. Нашите специалисти знаят кратките маршрути за пътуване в Плевен, за да могат бързо да стигнат до вас, дори в час пик.
● Техниците разполагат с най-модерното оборудване и инструменти, които ви позволяват да отворите автомобила, без да оставяте визуални доказателства за смущения.
● Експертите са готови да напуснат града, в случай че вратите на колата ви се затворят по време на престоя ви в дачата или дори ако възникне повреда на магистралата.
В наши дни най-честата причина автомобилът да се заключи е неизправност в системата против кражба.

Повечето съвременни автомобили са оборудвани с аларми, които пречат на похитителите да влязат в интериора и предупреждават собственика за опит за взлом.

Въпреки това, както всички електронно-механични системи, устройствата срещу кражба са подложени на външни влияния.

По време на студено време често се появяват блокове. Освен това нито един собственик на превозно средство не е застрахован срещу загуба или счупване на електронен ключ.

Подаване на ток в Плевен

Доставка на гориво в Плевен

Смяна на гума в Плевен

Проверка на кола преди покупка в Плевен

Евтина пътна помощ в Плевен

Доверете колата си на висококвалифицирани специалисти на фирма

Служителите на компанията ни са не само талантливи механици, които могат да се справят със стандартни повреди, но също така са добре запознати с работата на електронните системи, поради което те ще отворят вратите на автомобила за броени минути.

Ако имате нужда от услуги за отваряне на врати и не искате да се откажете от автомобила си за целия ден, отивайки на работа или по работа с автобус или метро, ​​просто се свържете с нашата компания за помощ. Ние ще ви помогнем да спестите пари и ценно време

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *