Пътна помощ в Перник

Имате нужда от пътна помощ в Перник?

Закъсали сте и имате нужда от пътна помощ в Перник или района, можете да ни се доверите и да се свържете с нас. Още по телефона ще уточним какъв е проблема и ще вземем решение за действие, нашият екип от професионалисти ще Ви помогне във всяка ситуация.

Телефон на пътна помощ в Перник

Ако колата ви се повреди на пътя и искате да се свържете с нашите специалисти за помощ,

Когато изберете нас: спестяваме ви време


В условията на задръствания, маневреният лек автомобил ще стигне до вас много по-бързо от теглещ камион.

Ако имате възможност и желание да отложите пътуването (например автомобилът не е стартирал сутринта близо до къщата), нашият специалист по ремонт и диагностика ще стигне до определеното място в удобно за вас време.

Пътна помощ в Перник
Пътна помощ в Перник

Спестяваме ви пари


Пътната помощ включва диагностика на проблема и, ако е възможно, отстраняването му. И в 95% от случаите разбивката всъщност се отстранява на място. В такава ситуация извикването на теглещ автомобил е загуба на пари, която плащате само за смяна на мястото на ремонт.

Цена на пътна помощ в Перник


Като правило собственикът се притеснява от въпроса: „И ако вляза в съвсем останалите 5%, помощта на пътя ще бъде невъзможна и все пак трябва да се обадите на теглещ камион? Тогава се оказва, че съм надплатил, че се обадих на вашите автосервизи.“

Повярвайте ми, не плащайте прекалено много. Напускането на нашия специалист гарантира поне точна и професионална автодиагностика.

Ако колата не може да бъде ремонтирана на място, тогава се нуждае от основен скъп ремонт.

Знаейки причината за повредата, можете просто да се обадите, за да намерите най-близкия автомобилен сервиз, който не само се занимава с подобен ремонт, но го прави и на минимална цена.

И спестената сума вероятно ще бъде много повече от това, което ще платите за обаждане до нашата автодиагностика.

Отново спестяваме вашето време и пари.

Колата, която пристига в услугата на теглещ камион, най-често предизвиква не искрено и дълбоко съчувствие от служителите си, както би искал собственикът, а лошо скрита радост. В крайна сметка, собственикът на колата е малко вероятно да се премести на теглещ камион от една услуга на друга.

Това означава, че можете да повишите цените за работа или да предложите да поправите нещо, което изобщо не се нуждае от ремонт.

Професионалната автодиагностика ще ви позволи да определите точно причината за повредата и, следователно, да се съгласите предварително в сервиза за автомобил за цената и времето на ремонта, както и да избегнете разходите за „допълнителни ремонти“.

Квалифицирана техническа помощ на пътя

Помощта на пътя се извършва от специалисти по диагностика и ремонт на автомобил с висока квалификация и богат опит. Всичко това ви позволява бързо да откриете и отстраните неизправността.

Денонощна пътна помощ в Перник

Мобилен сервиз в Перник

Автодиагностика – диагностика на място в Перник

Подаване на ток в Перник

Доставка на гориво в Перник

Смяна на гума в Перник

Проверка на кола преди покупка в Перник

Евтина пътна помощ

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *