Пътна помощ в Пазарджик

Спешна пътна помощ в Пазарджик

Пътна помощ в Пазарджик. Как да се обадя пътна помощ?

 1. Опишете накратко неизправността (какво се е случило) с автомобила
 2. Посочете вашето име, марка, номер на автомобила
 3. Диспечерът ще ви насочи за цената на тази услуга и ще изпрати кола за техническа помощ до мястото

Защо да избрете нашата услуга за пътна помощ?

Отпътуване на капитана за техническа помощ до 30 минути Плащане за предоставената услуга на пътя Всякакъв начин на плащане Квалифицирани майстори Специализирано оборудване Закриващи документи

Телефон на пътна помощ в Пазарджик

Цена на пътна помощ в Пазарджик

Цената се определя от извършваната услуга и нуждите на клинети в този момент. Много често цената се определя от автодиагностиката на място и след констатирането на проблема.

Пътна помощ в Пазарджик
Пътна помощ в Пазарджик

Цена за репатриране в Пазарджик

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Извършваме такива видове работи навън като:

 • Стартиране на двигателя
 • Запалване на колата
 • Презареждане на акумулатора на автомобила
 • Излезте от диагностиката на автомобила
 • Деактивирайте автомобилната аларма
 • Евакуация на автомобил
 • Отваряне на вратите и капака на колата
 • Подмяна на спирачни накладки на място
 • Отключете колелото на автомобила
 • Смяна на моторно масло на място
 • Далеч автомобилен електротехник
 • Теглене на телено въже
 • Изпускане на гориво от резервоара
 • Доставка на гориво
 • Гостуващ автомеханик
 • Смяна или ремонт на колела
 • Монтаж на гуми на пътя
 • Загряване на колата през зимата

Денонощна пътна помощ в Пазарджик

Колата отдавна е престанала да бъде лукс или транспортно средство. В голям град той се превърна в неразделна част от живота ни. Но, както показва практиката, колата се разваля в най-неподходящия момент и може радикално да обърка всички планове.

Ако имате проблем с колата си, обадете се на специалист от нашата организация. Ние предлагаме пълна гама от услуги за пътна помощ в Пазарджик.

Повече от десет години, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, нашите майстори са се притекли на помощ на автомобилистите при всякакви извънредни ситуации, от доставка на гориво до сериозни ремонти на двигателя на пътя.

Затова не се колебайте да ни се обадите! Консултацията с нас е безплатна и много проблеми могат да бъдат решени още в процеса на разговор по телефона!

Мобилен сервиз в Пазарджик 

Вероятно всеки шофьор се е сблъсквал с проблема със спукана гума на пътя. Изглежда, че може да е по-лесно да вземете крика, гаечния ключ и да сложите резервното колело. Но ситуациите са различни.

Може да нямате инструмент, болтовете или ключалките не искат да се разхлабят, колкото и да се опитвате, или колелото е сериозно повредено и просто няма резервно колело. Ако не можете да разрешите проблема сами, свържете се с нашата пътна помощ.

Ще дойдем и ще развием всички болтове или ключалки, ще сменим колелото на автомобила и ако няма резервно, ще го отнесем до най-близкия сервиз за гуми.

Нашите специалисти са разположени във всички области на Пазарджик, така че средното време на пристигане на майстор е само 15 минути. Обадете ни се! Ние ще ви помогнем възможно най-скоро!

Автодиагностика – диагностика на място в Пазарджик

Подаване на ток в Пазарджик

Акумулатора е един от ключовите компоненти на автомобила. Без него стартирането на двигателя е невъзможно. Причините за повреда на акумулатора могат да бъдат много, така че това може да се случи по всяко време, независимо дали на автомобила има нова батерия или не.

Ако не можете сами да се справите с проблема, обадете се. Нашите майстори ще изберат необходимият акумулатор, ще я доставят до всяка част на Пазарджик и ще го подменят или заредят възможно най-скоро!

Доставка на гориво в Пазарджик

Вероятно всеки автомобилен ентусиаст смята, че именно при него подобна ситуация не може да се случи, когато колата остане без гориво.

Както показва практиката, дори опитни собственици на автомобили не са застраховани от това. В голям град това се случва доста често.

Постоянни задръствания, малък брой бензиностанции в центъра, неизправност на датчика за нивото на горивото или нашето невнимание, когато просто забравим да зареждаме автомобила навреме, водят до факта, че колата може да изсъхне точно в средата на пътя.

Какво да правите, ако останете без гориво? Обадете ни се!

Специалисти от нашата служба за пътна помощ са на разположение във всички квартали на Пазарджик, така че те ще донесат точното количество бензин или дизел до всяка бензиностанция възможно най-скоро.

Смяна на гума в Пазарджик

Проверка на кола преди покупка в Пазарджик

Евтина пътна помощ в Пазарджик

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *