Пътна помощ в Надежда София

Спешна пътна помощ в Надежда София

Пътна помощ в Надежда София. Техническата помощ често е услуга, предоставяна от автосервизи или специализирани технически центрове. Въпреки това, както показва нашият опит, в днешно време попаднете в инцидент или пробийте колело и останете без резервно колело в аварийна ситуация, например поради неизправност в резултат на инцидент.

Но има и изход от тази ситуация, механиците на компанията ни са готови да решат всички проблеми, свързани с вашия автомобил, например, Запалете кола или поправете колело. Техническа помощ на място може да бъде поръчана 24/7 в София.

Телефон на пътна помощ в Надежда София

Телефон: 0877 920 484

Нашите специалисти разполагат с широка гама от необходимо оборудване, селекция от професионални инструменти и необходими умения. Те осигуряват висококачествено и спешно обслужване и, както се казва, „на място“ техническа поддръжка по пътя. Ние гарантираме качеството и ефективността на техническата поддръжка и пътна помощ на място за превозни средства.

Цена на пътна помощ в Надежда София

Цената на услугата „Товарна техническа помощ на пътя“ се договаря във всеки отделен случай, тъй като естеството на повредите е различно за всички камиони. Основните фактори, които формират цената: степента на критичност на неизправността, общото техническо състояние на камиона, разстоянието от сервизния център.

Пътна помощ в Надежда София
Пътна помощ в Надежда София

Цена за репатриране в Надежда София

Помощ за товарни превози на пътя в Софийска област
Техническата помощ за товарни превози е специализирана в следните области:

 • частичен ремонт на електроцентралата, трансмисия, шаси, окачване;
 • стартиране на двигателя в условия на отрицателни температури, с разредена батерия, повредена електрическа инсталация;
 • ремонт на спирачни вериги на автомобил, пневматична система за наличие на задръствания, тяхното отстраняване, запечатване;
 • сканиране на електронния блок за управление на двигателя, четене и изтриване на системни грешки;
 • ремонт на електрика на камиони с тръгване;
 • подмяна на консумативи, почистващи елементи, двигателни и трансмисионни масла, течност на охладителната система.

Денонощна пътна помощ в Надежда София 24/7

Закъса ли колата ви на пътя и има ли нужда от помощ? Имали ли сте нещастен инцидент и не можете да продължите пътуването си? Няма проблем! Нашата компания ще предоставя денонощна техническа помощ по пътищата на София и Софийска област.

Нашата техническа помощ работи денонощно. Дежурният мениджър ще ви отговори по всяко време на денонощието и ще осигури най-бързото заминаване на капитана до мястото ви на дислокация. Ще направим всичко, за да приведем автомобила бързо и ефективно в работно състояние, за това разполагаме с всичко необходимо: оборудване и богат опит.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Ние работим бързо и ефективно. Една от тайните на нашата ефективност е модерното оборудване за ремонт и диагностика, което инвестираме всяка година. Благодарение на съвременните технологии можем бързо и точно да идентифицираме неизправности и да ги отстраним.

Друг фактор е професионален екип от най-добрите специалисти. Нашите мениджъри се грижат за необходимите резервни части, така че нашите техници да могат да ремонтират вашата кола възможно най-бързо. Екип от специалисти извършва висококачествени ремонти с различна сложност на автомобили от различен тип в цяла София и Софийска област.

Една от характеристиките, които ни правят лидери на пазара, е, че можем да предложим ВСИЧКА поддръжка на автомобила, от смяна на маслото и диагностика на автомобила до сложни ремонти на двигатели и ремонти на други части след аварии.

Мобилен сервиз в Надежда София

Систематичният превоз на стоки износва автомобила, неговите компоненти и възли. Все по-често се посещават работилници за превенция, а месечните разходи за поддръжка се увеличават. По време на престой няма печалба и товарът се прихваща от конкуренти с изправен транспорт. За да сведем до минимум разходите, да намалим риска от неизпълнение на договора, ние предлагаме нов вид услуга – техническа помощ за камиони. 

Автодиагностика – диагностика на място в Надежда София

Как да се обадя на техническа помощ за кола или камион?

 • Трябва да направите обаждане до телефонния център , механикът получава от водача първични данни за предполагаемата повреда, мястото на спиране, наличието на резервни части;
 • при необходимост специалистът купува комплекти за ремонт на автомобила;
 • пристигане на „мястото“, цифрова диагностика на автомобила, анализ на получените данни, изчисляване на липсващи части;
 • допълнителна покупка, монтаж, бързо приключване на ремонта на автомобила, за да продължите да следвате маршрута от водача.
 • Ние предоставяме гаранция за посочените в заявлението произведения.

Подаване на ток в Надежда София

Доставка на гориво в Надежда София

Смяна на спукана гума в Надежда София

Непредсказуемият климат ви кара да се замислите как да смените гумите си навреме и да не влезете в дупка с огромни опашки за монтиране на гуми, защото не винаги е ясно какво ще бъде времето утре, плюс или минус, защото безопасността на движението зависи от гумата.

Летните гуми не могат да се движат при минус нула, тъй като те започват да стават по-твърди и управлението на автомобила намалява. За да не стоим на опашки за стационарен сервиз на гуми, имаме сервиз за гуми на място в София и Софийска област.Осигуряваме услуга за подмяна на гуми с посещение на място при клиента.


Най-важното е как ще се извърши повторното обуване на колелата: в края на краищата е необходимо не само да прехвърлите гумата, но и да проверите дисковете за корозия, ако има такава, тогава е необходимо да почистите и запечатате диска с уплътнител.

Също така е по-добре да разгледате и смажете спиците на колелата с медна грес, така че да не залепват.За да направите балансиране на колелата, трябва да почистите диска от стари тежести и мръсотия.

Проверка на кола преди покупка в Надежда София

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *