Пътна помощ в Младост София

Имам нужда от пътна помощ в Младост София

Пътна помощ в Младост София. Какво правите, когато на пътя се случат неочаквани повреди? Например спукана гума, но без резервна. Или батерията е изтощена и е далеч от магазина за авточасти? Срамота е, когато плановете се сриват заради такива проблеми. Затова трябва да потърсите бърза техническа помощ на пътя, за да не губите време.

Ние помагаме денонощно и своевременно

Ние имаме специална денонощна услуга . При обаждане от клиента превозно средство за техническа помощ напуска мястото на повредата . Оборудването му позволява бърза диагностика и отстраняване на неизправности на място.

Телефон на пътна помощ в Младост 1 София

0877 920 484

Цена на пътна помощ в Младост София

Цената на услугата зависи от възникналият проблем на клиента.

Пътна помощ в Младост София
Пътна помощ в Младост София


Случва се така, че е невъзможно да се отстрани повреда на пътя. Достъпът до необходимата част е труден, резервните части за тази кола се правят само по поръчка, една повреда провокира друга и т.н. Оставянето на колата на пътя също не е опция. Добре е, че Клубът разполага със собствен парк от евакуатори . Автомобилът ще бъде натоварен на платформата и откаран в сервиза за ремонт.

Важно е специалното оборудване на автоклуба да ви позволява да евакуирате всички видове автомобили, джипове, микробуси и дори мотоциклети. Евакуация е възможна както от открита площ, така и от труднодостъпни места като гараж или паркинг

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Помощ във всяка ситуация

Обадете ни се, ако не можете сами да смените колелата в София и в кв. Младост Когато батерията е изтощена и няма кой да запали колата. Ако не можете да отворите вратата и се нуждаете от професионално отваряне на автомобила. 

Когато резервоарът за гориво е празен и сте забравили резервоара за гориво. Накратко, независимо какво се случва на пътя, кажете на диспечера на автоклуба за вашия проблем. Той ще изпрати необходимия специалист до вас или ще се обади на теглещ автомобил.

Денонощна пътна помощ в Младост 1 София

Когато се случи нещо на пътя примерно спукате гума и ситуацията е винаги приятна, но още по-неприятна, когато няма начин да се сложи дори резервна гума. Случва се да нямате инструмент или крик със себе си.

Всеки може да изпадне в такава ситуация. Но нашите майстори ще ви помогнат да се справите с него. Тръгваме бързо, работим в цяла София. Няма да ви оставим в беда!

В случай на авария или неизправност на вашия автомобил в квартал Младост 1 в София, нашата пътна помощ е на разположение, за да ви осигури бързо и надеждно решение на всяка ситуация по пътя.

Как да сменим правилно гумите, за да не изпитваме проблеми в бъдеще?


Първо, поставете колелото плоско върху главината. Дискът не трябва да е изкривен – това може да доведе до неприятно биене по време на шофиране.
Когато затягате колелото, не затягайте прекалено болтовете или шиповете. Не трябва да се опитвате да затегнете възможно най-много, по-късно, когато се опитате да развиете, можете просто да оближете краищата, което ще доведе до скъпи последствия.

Спазвайте последователността при затягане.

Затегнете болтовете или гайките на колелата напречно. На практика изглежда така: първо затегнете единия болт докрай, но не го затягайте. Следващият болт е един след предишния. И така, докато всичко се проточи.

Спуснете машината с крик, така че колелото да не се върти по време на затягане и затегнете болтовете по-здраво в същата последователност. Сега можете да извадите крика и да затегнете болтовете, ако е необходимо.

Мобилен сервиз в Младост 1, София

Автодиагностика – диагностика на място в Младост 1, София

Колата е много сложно превозно средство от техническа гледна точка. В колата има стотици различни компоненти, които с времето се износват и могат да се провалят. Всеки собственик на автомобил може да изпадне в трудна ситуация по време на пътуване.

Но не се отчайвайте, всеки проблем може да бъде решен. Особено когато истински майстори на техния занаят ви се притекат на помощ.

Подаване на ток в Младост 1, София

Напълно безопасно е да запалите акумулатора със специално стартово устройство. Няма да има внезапни скокове на напрежение, къси съединения и двигателят ще стартира за секунди, независимо от степента на разреждане на батерията.

Ще стартираме всяка кола с изтощена батерия, независимо къде се намирате или колко зле е разредена батерията

Доставка на гориво в Младост 1, София

Смяна на гума в Младост 1, София

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *