Пътна помощ в Кюстендил

Имате нужда от пътна помощ в Кюстендил и региона?

Пътна помощ в Кюстендил. Всички наши автомобили са специално оборудвани, ние знаем как правилно да фиксираме мотоциклет (само вертикално!) На платформата на теглещия автомобил, използвайки специално оборудване.

Освен това нашите шофьори имат богат опит в транспортирането на мотоциклети и автомобили. Достатъчно е да се каже, че шофьори на приятелски услуги идват при нас, за да се научат как правилно да транспортират моторни превозни средства.

Телефон на пътна помощ в Кюстендил

Свържете се с нас, за да можем по най-бързият и качествен начин да констатираме от какво имате нужда и как да Ви помогнем при решаването на даден проблем.

Имайте предвид, че мотоциклетът ви или колата ще бъдат в добри ръце. Моля, обърнете внимание, че нашият автопарк има както отворени, така и затворени теглещи камиони за мотоциклети – предварително обсъдете с оператора кой от тях имате нужда.

Цена на пътна помощ в Кюстендил

Цената се определя на база извършена услуга, на базата на това от какво имате нужда в момента и как нашият екип може да Ви помогне, ще се даде примерна цена, за вашата услуга.

Пътна помощ в Кюстендил
Пътна помощ в Кюстендил

Цена за репатриране в Кюстендил

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в Кюстендил

Мобилен сервиз в Кюстендил

Автодиагностика – диагностика на място в Кюстендил

Висококачествена компютърна диагностика на автомобили


Ремонтът е цялостна услуга, която включва предварителна проверка. Това е необходимо за най-точното идентифициране на проблема и бързото разработване на мерки за неговото отстраняване.

Най-ефективният метод за първичен мониторинг е компютърната диагностика на превозното средство (CDA) . Поради изпълнението му специалистите получават пълно описание на състоянието на превозното средство .

Често има ситуации, в които колата напълно се застоява и не може да се запали. В този случай нашата компания предлага компютърна диагностика на място в Кюстендил на достъпна цена. Ще получите квалифицирана подкрепа и напълно индивидуален подход.

Какво включва компютърната диагностика на автомобил?

Този тип наблюдение на превозното средство е сложна мярка, поради която се определят всички възможни неизправности както в механичната, така и в електрическата система на превозното средство. Комплексът включва следните дейности:

  • проверка на двигателя с помощта на компютърни инструменти – на този етап специалистите тестват всички електронни блокове за управление, за да открият грешки, които пречат на автомобила да работи;
  • механична проверка на цялата ходова част – в допълнение към KDA, механикът извършва диагностика на окачването Възможно е да възникне проблем поради проблем с последния;
  • проверка на електронната система;
  • диагностика на горивния и спирачен комплекс на автомобила – нискокачественият бензин и „лошите“ сервизни течности оказват негативно влияние върху тези системи.


В допълнение към горните работи, диагностиката на място включва проверка на имобилайзера, автоматична скоростна кутия, системи за пасивна безопасност като SRS, AIRBAG, сензори за удар.

Защо трябва да се свържете с нас?

Използваме съвременни и високоефективни компютърни инструменти за диагностика както на чужди, така и на местни автомобили. В нашия персонал работят специалисти от най-висок клас с повече от 6 години опит.

В допълнение към диагностиката на място, ние предлагаме и ремонт на място. Ако проблемът е незначителен, тогава нашият майстор ще извърши цялата необходима работа отпред. Ние предлагаме програми за отстъпки за редовни клиенти.

Свържете се с нас веднага и възможно най-скоро ще получите необходимата специализирана поддръжка.

Подаване на ток в Кюстендил

Смяна на гума в Кюстендил

Нашата компания предлага евтина услуга за запалване на автомобил в Кюстендил. Ако имате проблем със стартирането на двигателя от акумулатора, можете да се обадите на нашия сервиз и да се обадите на службата за техническа помощ.

Евтина пътна помощ

Забравихте да погледнете индикатора на бензиностанцията и колата ви спря на път за вкъщи? Пропуснахте ли бензиностанция и закъсахте в задръстване? Спешната услуга за доставка на гориво ще помогне за решаването на проблема, когато бензинът внезапно свърши на пътя.

В случай на извънредна ситуация можете да поръчате доставка на бензин или дизелово гориво с необходимата марка и контейнер с гориво ще ви бъде доставен в близко бъдеще. Доставката на бензин е една от най-търсените услуги на нашата служба за пътна помощ

Доставка на гориво в Кюстендил и региона

Как можем да помогнем, ако на пътя останете без бензин?
извършва доставка на бензин или дизелово гориво от 5 до 20 литра;
своевременно – доставка на / м пътна помощ от 15 минути;
заредете превозното средство с гориво;
диагностика на горивната помпа и горивната система;
стартирайте двигателя.

Винаги можете да разберете цената на нашите услуги в нашата услуга за пътна помощ на телефон или като използвате формата за обратна връзка. Приемаме заявления по всяко време на деня, седем дни в седмицата. Всички клиенти са снабдени с гъвкава система за плащане и удобен начин на плащане за предоставените услуги.

След зареждане с гориво, колата не пали, какво да правя?

Може би всеки шофьор е запознат със ситуацията, когато след зареждане с гориво колата няма да запали. Има ли само предателското жужене на горивната помпа в отговор на завъртането на ключа? Какво да направя в такава ситуация?

Първо, резервоарът не трябва да „изсъхва“. Това означава, че в резервоара винаги трябва да има малко количество гориво, така наречения „мъртъв остатък“. Това е минимумът, без който поемането на гориво е невъзможно.

Няколко причини, поради които колата може да не запали:

  • появата на въздушна ключалка в резервоара за гориво;
  • повреда на горивната помпа в резултат на прегряване;
  • запушен горивен филтър.

В случай, че на пътя остане без бензин и след зареждане на автомобила не започне, едва ли ще можете да се справите без помощта на квалифицирани специалисти в горивните системи. Ние предоставяме на нашите клиенти цялостна техническа помощ за доставка на гориво и стартиране на автомобилен двигател.

Можете да използвате услугите на нашата компания в Кюстендил и областта. Срещу малка такса си спестявате неприятностите при търсене на гориво за зареждане на превозно средство, спряло на пътя. Ще се радваме да ви помогнем да намерите решение във всяка, дори и най-трудната ситуация.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *