Пътна помощ в Кърджали

Имате нужда от пътна помощ в Кърджали?

Пътна помощ в Кърджали. Ние сме развиваща се компания. Ние се ангажираме с качествено обслужване и ценим нашите клиенти. нашата компания ще съдейства за закупуване или продажба на автомобил, при изготвянето на придружаващи документи, както и ще предостави други услуги, които ще ви помогнат да не губите ценното си време.

През годините на работа в областта на евакуацията натрупахме достатъчно опит, за да осигурим теглещ камион за нашите клиенти с най-високо качество и на изгодна цена. Денонощната доставка на услуга за техническа помощ е евтина и бърза. Екипажът пътува до всяка точка на града и региона.

Телефон на пътна помощ в Кърджали

Цена на пътна помощ в Кърджали

Цена за репатриране в Кърджали

Цената се определя от услугата която е необходимо да бъде извършена

Пътна помощ в Кърджали
Пътна помощ в Кърджали

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Услугите на нашата компания ще задоволят всички автомобилисти, както опитни, така и начинаещи. Ние ще ви помогнем да намерите качествен автомобил и да продадете употребяван възможно най-изгодно. Също така ще ви помогне, при регистрация и подготовка на свързани документи.

Ще направим всичко възможно, за да бъдете доволни от нашите услуги – това ще бъде основната награда за нас.

Денонощна пътна помощ в Кърджали

Всеки собственик на превозно средство знае, че колата, независимо колко модерна и надеждна е, изисква внимание и внимателно боравене. Въпреки това, дори ако редовно изпращате колата си за технически преглед, възможно е случайна повреда да ви хване на пътя.

И не всеки шофьор може сам да отстрани проблема на място. В такава ситуация има два възможни изхода – да поръчате услуга за теглене на камион и да изпратите автомобила за ремонт в сервиз или да се свържете със специалистите на нашата фирма.

Евтина пътна помощ в Кърджали

В първия случай ще трябва да се откажете от автомобила си за целия ден и да търсите други начини за транспорт, докато решаването на проблема на място е много по-лесно, по-бързо и по-изгодно.

Нашите майстори са готови да пътуват навсякъде в Кърджали или дори извън града, ако ви се е случил проблем по главен път. Автомобилът на нашите майстори винаги разполага с модерно оборудване, всички необходими инструменти и набор от части, които най-често се провалят. Те ще позволят на механиците да възстановят превозното средство в работно състояние, без да го изпращат в сервиза.

Мобилен сервиз в Кърджали

В нашата услуга за пътна помощ работят само висококвалифицирани специалисти с богат опит и необходимите практически умения и теоретични познания за справяне с повечето проблеми на място.

За съжаление, в някои случаи е просто невъзможно да се ремонтира превозно средство в „полеви условия“, тогава майсторите ще извикат специализиран техник, който ще достави колата ви до сервизен център.

Автодиагностика – диагностика на място в Кърджали

Услуга за отваряне на автомобили


Най-често проблеми със заключването на вратите възникват поради неизправни системи за сигурност, загубени ключове или окислено централно заключване. Майсторите бързо ще отворят превозното средство, без да оставят следи от намеса. Единственото условие е водачът да има документи, потвърждаващи собствеността на автомобила.

Доставка на гориво в Кърджали


Често шофьорите забравят да заредят превозните си средства или просто нямат време да стигнат до бензиностанцията. В този случай можете да донесете необходимия клас бензин до всяко определено място. Можете да проверите цената на тази услуга при оператора.

Подаване на ток и зареждане на акумулатор в Кърджали

Специализираното оборудване ни позволява да възстановим ефективността на хранителните вещества на превозното средство, без риск от нарушаване на целостта на други системи.

Квалифициран специалист, който е запознат с всички тънкости на „мозъчния тръст“ на машината, ще идентифицира проблема и, ако е възможно, ще го отстрани на място.

Услуга за ремонт и изключване на аларми

Да, това са само част от услугите, които нашите служители са готови да предоставят. Ако имате пробито колело на пътя, а в багажника няма резервно колело или необходими инструменти, нашата помощ за кола е точно това, от което се нуждаете.

Смяна на гума в Кърджали

За да се обадите на ремонтния екип, просто се обадете на телефонния номер, посочен на нашия уебсайт. Необходимо е да информирате оператора за вида на превозното средство, спецификата на повредата и вашето местоположение. Нашият мениджър не само ще приеме заявлението, но и ще предостави съвети по всички въпроси от интерес.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *