Пътна помощ в Ямбол

Спешна пътна помощ в Ямбол

Пътна помощ в Ямбол.Вашето спокойствие по време на пътуване е един от нашите приоритети: ако имате проблем, можете да използвате изчерпателна помощна програма, съобразена с вашите нужди! Нашето решение гарантира спокойствие, докато помага на вас и вашия автомобил в случай на спешност.

Имате пробита гума? Акумулатора е изтощен и не можете да стартирате двигателя на колата си? Разкопчайте предпазния колан и си въздъхнете с облекчение! Един от нашите механици е винаги готов да дойде при вас, където и да се намирате. Ако проблемът изисква посещение на сервизен център, ние ще доставим колата ви до най-близкия оторизиран сервиз.

Телефон на пътна помощ в Ямбол

Цена на пътна помощ в Ямбол

Ако се обадите на компанията и опишете проблема си, ще получите изчерпателна консултация от специалист. Въз основа на неговите препоръки ще можете да поправите повредата в бъдеще и да върнете колата в работно състояние.

Основното за нас е благосъстоянието на нашите клиенти, така че дори дистанционната помощ ще бъде предоставена възможно най-ефективно.

Пътна помощ в Ямбол
Пътна помощ в Ямбол

В друга ситуация, когато проблемът не може да бъде решен на място, евакуаторът ще достави колата ви до сервиза или до друго място.

По този начин може да се констатира и определи и цената на услугата от която имате нужда.

Цена за репатриране в Ямбол

Всеки шофьор иска да бъде уверен в надеждността на своето превозно средство. Но понякога оборудването се разваля и плановете се сриват за миг поради пробита гума или изтощен акумулатор.

Много е страшно да останеш с такъв проблем в средата на пистата, а през зимата като цяло е опасно. Ако не следвате автомобила и пренебрегнете правилата за работа, тогава могат да възникнат много проблеми. Ако срещнете проблем на пътя, свържете се с нас.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Веднага щом се обадите на компанията и съобщите за проблема си, специалното оборудване ще отиде на сайта със съответните инструменти и оборудване. Екип от специалисти ще изпълни всяка задача.

Първо се извършва диагностика, специалистите ще открият причината за повредата и ако е възможно да се осигури професионална пътна помощ , те ще извършат цялата работа на място.

В такава ситуация не се изисква евакуация на автомобила и след ремонта можете да продължите по-нататък в бизнеса си. Не е нужно да ходите на автосервиз и да харчите допълнителни пари.

Денонощна пътна помощ в Ямбол

Компанията предлага денонощна техническа помощ в Ямбол, бързо и стабилно решение на всички ваши проблеми на пътя. За да забиете кола в канавка, загряйте двигателя, отворете прозорците и вратите, които са замръзнали, сменете свещите – тези пътни сътрудници ще се справят с всеки проблем.

Квалифицираните специалисти бързо и евтино ще отстранят всяка причина. Ще трябва само да разкажете на мениджъра подробно за ситуацията, да посочите типа и модела на автомобила, както и мястото, където трябваше да спрете.

Можете да разчитате на денонощна пътна помощ – специално оборудване ще пристигне за повикване след кратко време.

Мобилен сервиз в Ямбол

Нашият автосервиз извършва ремонт на автомобили от различни марки в Ямбол.

Автосервизът извършва всякакъв вид ремонт на автомобили и диагностика на различни марки и модификации на автомобили. Нашият автосервиз в Ямбол предлага пълен списък от услуги, както популярни сред любителите на автомобила, така и специфични, нуждата от които рядко възниква, и поради това е доста трудно да се намерят майстори, които ще се заемат с такава работа. , шаси, електрически компоненти и други компоненти на машината.

Извършваме поддръжка и отстраняване на проблеми с превозни средства от всякаква сложност. В процеса на работа използваме модерно високо прецизно оборудване, което ни позволява точно да идентифицираме всякакви неизправности и ясно да определяме посоката и обхвата на работата за тяхното отстраняване.

При отстраняване на неизправности използваме висококачествени резервни части и аксесоари,

Автодиагностика – диагностика на място в Ямбол 

Почти всеки автомобилен ентусиаст използва услугите на автосервизи в Ямбол. Това ви позволява да избегнете грешки, които могат да възникнат по време на самостоятелен ремонт на автомобил поради конструктивните му характеристики, и може да доведе до доста сериозни неизправности, които изискват големи финансови разходи за тяхното отстраняване.

Съвременното оборудване, което използваме, позволява:

 • с висока степен на точност за идентифициране на неизправност и нейната причина;
 • в някои случаи отстранете неизправността, без да извършвате демонтаж (грешки при нулиране и др.);
 • да работи ефективно с всякакви автомобили, независимо от годината на производство и характеристиките на дизайна.

Свързването със специализиран технически център в Ямбол е увереност, че неизправността ще бъде диагностицирана точно и напълно отстранена. Освен това, когато използва услугите на автосервиз, собственикът на автомобила получава гаранция за извършената работа.

Това дава увереност в тяхното качество и надеждност на автомобила след сервиза. По-добре е да поверите колата си на професионалисти и да не мислите, че с нея могат да възникнат проблеми.

Подаване на ток и зареждане на акумулатор в Ямбол

Стартирането на двигателя само по себе си е особено проблематично на пътя. В края на краищата нямате със себе си резервен акумулатор, който да замени старата, нито голям шанс да стартирате с помощта на теглещо превозно средство.

Ако някой спре и се съгласи да отдели време и да помогне, не винаги е възможно да се намери подходящ кабел в багажника. И ако колата ви е оборудвана с автоматична скоростна кутия, по-добре е да забравите и да помислите да започнете с влекач.

Можете да „поискате ток“, но първо трябва да се намери и комплектът от необходими проводници.

Има и опция с обаждане на евакуатор. Тази услуга обаче не е евтина и отнема много време. И защо да стреляш по врабчетата с оръдие? Камионът за теглене е добър в случаите, когато техническото състояние на автомобила изобщо не позволява да се отиде никъде.

Екипът, пристигнал на мястото, първо ще прецени ситуацията и ще разбере от какво се е „разболял“ акумулатора и как да го „лекува“.

Може би има проблеми и с контактите на акумулатора – те ще бъдат правилно почистени и ще работят повече. Във всеки случай вие сами ще напуснете мястото, където сте спрели. Единствената „резервна част“, ​​която трябва да имате в жабката в случай на повреда на акумулатора, е телефонът на нашия сервизен център.

Доставка на гориво в Ямбол

Смяна на спукана гума в Ямбол

Ако имате спукана гума на пътя , първото нещо, което трябва да направите, е

 1. Спрете
 2. Включете предупредителните светлини
 3. Задайте предупредителен триъгълник

Нека започнем процедурата за инсталиране на резервното колело :

 1. Изключете двигателя на автомобила, поставете колата на ръчната спирачка или в предавка
 2. За удобство веднага извадете от багажника
 • резервно колело
 • крик
 • гаечен ключ и ръкавици
 1. Свалете декоративната капачка от колелото (ако има такава), леко разхлабете всички гайки, държащи колелото със специален ключ за колело
 2. Поставете крика под машината на определено място, което има армировка
 3. Повдигнете автомобила с крик
 4. Развийте всички гайки, държащи колелото, поставете ги до колата
 5. С две ръце извадете повреденото колело от колата
 6. Инсталирайте резервното колело
 7. Внимателно поставете и затегнете всички гайки, държащи колелото.
 8. Спуснете колата от крика на земята
 9. Накрая затегнете всички гайки с необходимия въртящ момент
 10. Извадете инвентара и замененото колело в багажника
 11. Продължете да шофирате

Ако нямате желание сами да сменяте колелото или ви липсват необходимите умения – свържете се с нас и опитни техници лесно ще поправят дефектното ви колело на повреденото място или ще монтират резервна гума.

Деактивиране на алармената ситема на вашият автомобил в Ямбол

Деактивирането на алармата за кола е услуга, свързана с безопасността на ценно имущество.
Често се случва, че повредата на алармата, поради която се е наложило да я изключите, е доста сериозна и не може да бъде отстранена на място. Тогава първото нещо, което трябва да направите, е да дойдете в специализиран сервизен център и там да поправите или замените цялата система за сигурност. Може би вашата аларма е била инсталирана от неизвестни „майстори“ и това е причината за проблемите.

Алармата е не само отлична защита срещу крадци и похитители, но и такава система, която може да включи отоплението на вашата кола в студения сезон или климатика през топлия сезон. Но представете си ситуация, когато ставате сутрин и отивате до прозореца или се връщате от някъде обратно в колата си, а той истерично крещи, не иска да отваря вратите, объркано мигайки с фарове. А натискането на бутоните на ключодържателя не води до нищо. Въпросът е ясен – алармата е повредена.

Причини за неизправност в системата

Причините за това могат да бъдат много различни, например:

 • Алармата вече не реагира на сигнали от ключови фонове;
 • Батерията не работи;
 • Системата самостоятелно изключва и включва работните единици на автомобила;
 • Веригите са блокирани от системата за сигурност.

Освен това можеше просто да загубите ключодържателя си. И никога не се знае какво е могло да се случи. Тук това не е толкова важно. Основното нещо в такъв момент е да изключите сирената, за което съседите ви ще ви благодарят много. И след това се опитайте да изключите алармата.

Проверка на кола преди покупка в Ямбол

Евтина пътна помощ в Ямбол

Какво е теглещ камион?
Камион за теглене е специализирано превозно средство, използвано за превоз на различно оборудване, както леки, така и товарни автомобили. И го използват за различни цели:

 • за превоз на автомобили след инцидент;
 • ако са нарушени условията за паркиране;
 • имаше разбивка на пътя, която не може да бъде отстранена на място;
 • за транспортиране на нов автомобил до автокъща за продажба.

Компанията предоставя автомобилна помощ на Ямболският път и региона, като извършва работа ефективно и евтино. Компетентната организация на работата на специалистите и цялата компания ви позволява да получите бързи услуги. Компанията разполага със собствен автопарк от специално оборудване.

Следователно не е необходимо да се наема превозно средство, а професионалните грижи подобряват качеството на нейната работа.

Услугата се състои от квалифицирани специалисти, механици и майстори, които познават основите на автомобилния ремонт. Пътна помощ. Евакуация на автомобила. Транспорт. Незначителни ремонти – всичко това прави компанията търсена сред начинаещи и опитни шофьори.

Техническа помощ по Ямболският път


Ако се нуждаете от висококачествена и бърза техническа помощ по Ямболският път , обадете се на телефонния номер, посочен на уебсайта. Преди да се обадите, не забравяйте да информирате диспечера за вида и модела на автомобила, годината на производство, причината за повредата и мястото, където сте спрели. След кратко време ще ви бъде предоставена квалифицирана помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *