Пътна помощ в Хасково

Спешна пътна помощ в Хасково

Пътна помощ в Хасково. Една от най-търсените услуги за техническа помощ по пътищата на Хасково е теглич. Има много причини, поради които вашето превозно средство може да се нуждае от евакуатор в Хасково евтино и бързо.

На първо място това са пътнотранспортни произшествия. Броят им нараства всеки ден и колите след инцидент не винаги могат да се движат самостоятелно.

Втората често срещана причина са неизправности, които пречат на автомобила да се движи – заключени колела или кормилно управление, задръстен двигател и др.

И в двата случая до бензиностанцията трябва да бъде доставен автомобил или камион, микробус или автобус. Но как да го направя възможно най-бързо, евтино, безопасно и удобно?

Телефон на пътна помощ в Хасково

Цена на пътна помощ в Хасково

Цената се определя на базата на предоставената услуга в момента на извършване на действията, може да се определи от диспечъра по телефона, но много по -често е на място след установяване на услугата и отстраняване на проблема.

Пътна помощ в Хасково
Пътна помощ в Хасково

Репатриране в Хасково

Евакуацията на мотопеди, мотоциклети, скутери и други представители на автомобилния транспорт винаги създава много трудности. Причината е специалният характер на мотоциклетите – те се поддържат само от две колела и поради това могат лесно да паднат във фургон

Нашата компания предлага услуги за евакуация на всички мотоциклетисти и през последните години стотици шофьори на двуколесни превозни средства дойдоха при нас. Причините за нашия успех в тази област са:

  • вършим си работата ефективно;
  • ние предлагаме най-добрите цени – най-ниските в града;
  • спестяваме нервите на мотоциклетистите – не променяме тарифите по време на поръчката, пристигаме незабавно.


Простото привързване на мотоциклета с кабели към стените на каросерията на микробуса означава не само не решаване на проблема с транспорта, но и намиране на нови трудности.

При завиване или когато колело на микробус удари дупка, пластмасата на мотоциклета получава удари от кабелите и стените на носача. Колкото и странно да изглежда, фактът остава, че транспортирането на моторни превозни средства самостоятелно почти винаги завършва с някакъв проблем.

Често проблемите на лошите мото теглещи камиони са както следва:

  • по време на транспортирането мотоциклетът се навежда и бензинът изтича от карбуратора;
  • ако мотоциклетът е евакуиран след инцидент, тогава маслото може да изтече от проблемните зони;
  • поради удари и вибрации върху пластмасата на мотоциклета се появяват стружки или пукнатини.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?


През годините на сътрудничество с шофьори, нашата компания, която предоставя услуги за мотоевакуация в град Хасково, заслужено си спечели репутацията на надежден помощник по градските пътища.

Евакуацията на мотоциклети, мотопеди, мотоциклети, триколки, ATV и други моторни превозни средства в Хасково е нашето постоянно задължение, което се опитваме да изпълним, за да могат нашите редовни клиенти винаги да разчитат на нас.

Денонощна пътна помощ в Хасково

За да може вашата кола да бъде взета от евакуатор в рамките на 30 минути, трябва да се свържете с нас по телефона и да ни кажете къде се намирате и какъв вид транспорт трябва да вземете.

Ние работим денонощно, 7 дни в седмицата, седем дни в седмицата и ще можем да ви транспортираме по всяко удобно време.

Освен това, тъй като разполагаме с голям парк от теглещи камиони, можем да извършим евакуация с всякаква сложност – от нестандартни превозни средства и специално оборудване до изваждане на превозно средство от канавка или яма с помощта на манипулатор.

Мобилен сервиз в Хасково 

Можете също така да поръчате транспортирането на автомобила за определен ден, включително доставката му до мястото на състезанието.

Камионът за теглене в Хасково ще пристигне навреме, независимо за колко часа е планирана доставката. Можете да поръчате теглещ камион с електрическа лебедка или манипулатор, прибираща се платформа.

Опитът и професионализмът на нашите служители ни позволяват да извършваме натоварване с всякаква степен на сложност бързо и безопасно. Освен това можете да сте сигурни, че нашите цени ще бъдат по-ниски от средните за града и можете да спестите от доставка на автомобил.

Нашият евакуатор ще вземе вашия транспорт навсякъде в Хасково в рамките на 30 минути след обаждане на диспечера. Разбира се, по-добре е да не се нуждаете от услугите на служба за евакуация – но за всеки случай запишете нашия номер, за да знаете с кого да се свържете в случай на извънредна ситуация и да сте готови за всякакви възможни трудности.

Автодиагностика – диагностика на място в Хасково

Нашите услуги включват както помощ на пътя – запалване на акумулатора , монтаж на полеви гуми , стартиране на двигателя , извикване на електротехник , компютърна диагностика на място – както и най-популярната услуга – евтин теглещ камион spb .

Предоставяме и услуга „трезвен шофьор“ , която със сигурност ще бъде оценена от онези, които искат да се приберат с колата след като вземат силни напитки. И ако по невнимание сте затръшвали вратата на колата, оставяйки ключовете вътре, можем внимателно да отворим ключалките на автомобила и да изключим алармата…

Доставка на гориво в Хасково

И разбира се, можем да ви донесем горивото, от което се нуждаете, ако ви свърши, или да извадим колата си от яма или канавка.

Подаване на ток в Хасково

Смяна на спукана гума в Хасково

Проверка на кола преди покупка в Хасково

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *