Пътна помощ в Габрово

Евакуация на автомобили и превозни средствам спешна пътна помощ в Габрово


Пътна помощ в Габрово. Евакуацията е комплекс от организирани мерки за оказване на помощ в различни ситуации, както и отстраняване на жертвите от едно или друго място. Компанията ни извършва професионална евакуация на автомобили и техните собственици, които са попаднали в инцидент, са получили щети или са попаднали в трудни ситуации.

Много често се изискват услуги за евакуация, когато е невъзможно да се диагностицират повреди или да се направят спешни ремонти.

Услугите за теглене на камиони са крайна мярка, когато никаква сила не може да помогне за стартирането на колата. Ние работи, в областта на евакуацията и ремонта от няколко години. По време на своето съществуване компанията е създала солидна система за своевременно предоставяне на услуги.

Телефон на пътна помощ в Габрово

Цена на пътна помощ в Габрово

Цена за репатриране в Габрово

Пътна помощ в Габрово
Пътна помощ в Габрово

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Разполагаме със собствен парк от теглещи камиони или автотранспортери, създадени специално за превоз на превозни средства с различно тегло и тип. Евакуационните превозни средства разполагат с цялото необходимо оборудване, за да гарантират, че транспортирането се извършва възможно най-надеждно.

Има много причини хората да търсят пътна помощ. В суровите зимни и студени нощи, попадайки отстрани на пътя или в канавка, ще бъде изключително трудно да премахнете колата сами, затова препоръчваме да се обадите на професионална служба.

Специалистите по евакуация имат достатъчно опит в тази област на услугите, така че ще ви избавят от ненужни страдания и мъки за няколко часа. В редица случаи извършваме спешна евакуация на превозни средства на територията на България.

Денонощна пътна помощ в Габрово

Ако се интересувате от евакуация на специално оборудване или големи автомобили, моля, свържете се с нас на телефонния номер, посочен на уебсайта. Ние ще доставим вашата кола навреме до най-близкия сервиз, където ще й бъде предоставена цялата необходима помощ.

По време на транспортиране или евакуация автомобилът ви ще бъде надеждно застрахован. Трябва да се отбележи, че по време на евакуацията на леки и товарни автомобили сме натрупали много опит, който ни позволява да работим ефективно, безпроблемно и ефикасно.

Можете да се обадите на евакуатор, като се обадите на нашия диспечер, който приема поръчки по всяко време на деня.

Мобилен сервиз в Габрово 

Ако често карате кола, вероятно, неведнъж сте попадали в ситуация, когато навън е нощ и вали дъжд, шофирате и изведнъж има малък удар – колелото е плоско. За да получите гаечен ключ и крик, който да го смените, излизате, отивате до багажника и внезапно осъзнавате, че по „щастлив“ инцидент сте оставили инструментите си у дома.

Или ги получавате, но разбирате, че няма къде да сложите крика, навсякъде има само локви, а гайковертът без него е безполезен. Тук, според късмета, дъждът става по-чест, вятърът се увеличава и е добре, ако не вали сняг.

Автодиагностика – диагностика на място в Габрово

Какво да правя? В случай на ситуации, включващи порязвания и пробиви на гуми, обадете ни се . Пристигащите специалисти ще донесат със себе си цялото необходимо оборудване и инструменти, резервни части, идеално подходящи за вашата кола, и професионално и бързо ще премахнат страничните порязвания или пробиви в колелото.

Благодарение на тях ще можете да забравите за извикване на теглещ камион и отиване на автосервиз, да спестите парите си, да сте навреме за важна среща с бизнес партньори, за всяко тържество или среща с приятелката си.

Защо трябва да се свържете с нас?

Нашата компания присъства на пазара на автомобилни услуги от няколко години. През това време успяхме да се утвърдим като истински професионалисти в сегмента на предоставяне на услуги за поддръжка и ремонт на автомобил директно на мястото на инцидента и сме много горди от това.

Ние също сме доволни от факта, че по-голямата част от клиентите, след като оцениха качеството и скоростта на работа, се превърнаха в наши приятели и ни се обаждат, за да споделят техните проблеми, свързани с повредата на техните превозни средства и да се обаждат за помощ. Може би е дошло времето да се присъедините към тях.

Подаване на ток в Габрово

Доставка на гориво в Габрово

Смяна на гума в Габрово

Нашата компания извършва подмяна, ремонт и монтаж на гуми на колела с всякакви размери от автомобили с различни марки.

Такъв е случаят с много други опитни шофьори. В крайна сметка, както знаете, у нас има 2 неприятности, едната от които е пътищата. Покритието им често далеч не е перфектно – солидни неравности и дупки.

И тъй като гумите на техните превозни средства често поемат целия удар върху себе си, те или се пробиват и „слизат“, или дори стават напълно неизползваеми. И в двата случая е необходимо да смените и поправите колела , но не винаги е възможно да го направите сами, както разбирате.

Какво трябва да се направи, когато гумата е спукана или без въздух?

Признаците на пункция несъмнено са ви познати: има чужди шумове, колата дърпа встрани и т.н. Ако това се случи с колата ви, трябва да включите аварийната лампа и да спрете отстрани на пътя, като същевременно внимавате да не препречвате пътя на други автомобили.

Естествено, можете да опитате да замените и поправите колелата сами. Само не забравяйте, че в този случай ситуацията може да се влоши още повече. Например, в този случай може да повредите крепежните елементи, което ще доведе до още по-голяма повреда, увеличаване на производителността и цената на работата, която в крайна сметка все пак ще бъде извършена от автосервиз.

Освен това, не забравяйте, че при липса на необходимия опит и знания, специален ключ (от комплекта), по-добре е да не извършвате операцията сами.

Липса на резервна гума

И при липса на резервно колело, крик или гаечен ключ, незнание как да се премахне ключалката или невъзможност да се направи това (в случай на спешност), невъзможност за подмяна на шпилките на колелата (това трябва да се направи, ако закрепващият щифт на продукта се завърти с гайката) или отвийте закрепващите болтове (при изрязването им) – трудно можете да извършите необходимата работа.

Но не просто стойте неподвижно и помислете какво да правите, или се обадете на теглещ камион, за да вземете и закарате колата си до автосервиз, или спрете да подминавате автомобили с надеждата някой да ви помогне.

В първия случай рискувате да загубите ценно време и никога не решавате проблема, във втория рискувате да загубите част от парите си, които бихте могли да похарчите за нещо друго, в третия ще попаднете на грубост или дори измамници.

Евтина пътна помощ в Габрово

Не забравяйте, че за да използвате нашите услуги, не е необходимо да изпадате в извънредна ситуация, тъй като ние също можем да извършваме обикновени услуги в нашия автомобилен сервиз, например да заменим летните гуми със зимни.

Обещаваме, че ще продължим балансирането и преоформянето на колелата ефективно и бързо, моля ви с отлични цени за услуги, отговаряйте на всяко ваше предизвикателство и пътувайте до всяко кътче на Габрово и региона, предоставяйте само висококачествени услуги

Моля, обърнете внимание, че е важно да се балансират колелата, когато ги инсталирате, дори ако те не са монтирани на нови джанти. Защото при съхранение на гуми възниква микродеформация на гума, при която балансирането постоянно се губи.

Нашите специалисти също могат да го произведат бързо и ефективно. Така че, обадете ни се, ако имате нужда от подмяна и ремонт на колела , ние с удоволствие ще ви помогнем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *