Пътна помощ в Дупница

Спешна пътна помощ в Дупница

Пътна помощ в Дупница. Нито едно превозно средство не е застраховано срещу инциденти или повреди на пътя. Подобна неприятност може да се случи на всеки. Освен това подобно раздразнение може да се появи навсякъде – на магистралата или в богозабравения ъгъл.

Ако най-близката сервизна станция не е далеч, тогава самият водачможе да се счита за късметлия. Но ако не, тогава той ще трябва да поиска помощ от специални компании. Само в този случай водачът е изправен пред въпроса: кого да извика, службата за евакуация или да използва услугата за техническа помощ?

Телефон на пътна помощ в Дупница


Цена на пътна помощ в Дупница

По-долу се предлага да разгледаме какво е предимството на теглещия камион пред техническата помощ и защо е много по-изгодно да се използват услуги за евакуация.

Пътна помощ в Дупница
Пътна помощ в Дупница

Това е по-бързо

Единственото, от което се нуждае един шофьор, е да се обади на евакуационната служба и да изчака пристигането на евакуационното оборудване. Веднага след като пристигне на повикването, шофьорът може да бъде напълно сигурен, че след известно време колата му в евакуационно превозно средство ще бъде доставена на точното място, до автосервиз или гараж.

Денонощна пътна помощ в Дупница

Собственикът на автомобила няма да има нужда да чака, докато автосервизът извърши диагностика, подмени колелата или гумите на тях, презареди акумулатора или извърши спешни ремонти.

В случай на внезапна повреда на превозно средство, всяка минута е важна за шофьора: плановете му са нарушени, той трябва да се прибере по-бързо вкъщи или да е навреме в офиса, да работи.

Камион за теглене е гаранция, че проблемът ще бъде решен


Мобилен сервиз в Дупница

Камион за теглене, който се обади, със сигурност ще натовари колата и ще я транспортира навсякъде, където собственикът на колата има нужда.

Що се отнася до автомеханика, този специалист, който пристигна на повикване, може просто да свие рамене и да каже, че неизправността, за съжаление, не може да бъде отстранена на място и превозното средство ще трябва да бъде транспортирано до сервиза. Следователно, след като изчака известно време, шофьорът все пак ще трябва да извика теглещ автомобил.


Автодиагностика – диагностика на място в Дупница

Евакуационните услуги са по-евтини

Обаждането до мястото на теглещ камион ще струва на собственика на колата по-евтино от услугите за техническа помощ. Малко вероятно е собственикът на колата да иска да се пазари с майстор на автомобил, който е пристигнал с автомобил за техническа помощ, тъй като той ще иска да се върне зад волана възможно най-скоро и да се прибере у дома.

Що се отнася до цените за услугите на теглещи камиони, те са фиксирани и най-вероятно ще ви изненадат приятно.


Подаване на ток в Дупница

Друго предимство на теглещия камион пред техническата помощ е, че не всяка повреда на автомобила може да бъде отстранена на пътя. Ако автомайсторът не може да ремонтира колата на място, тогава водачът ще трябва да плати два пъти: за извикване на капитана и автомобила за техническа помощ и за теглещ автомобил

Но услугите за техническа помощ може да не са полезни, ако автомобилът е в гаранция. Има поне няколко причини, поради които собственик на автомобил, който има автомобил в гаранция, не трябва да иска помощ от автосервиз на трета страна. Във всеки случай той ще трябва да се раздели за ремонт на автомобил на пътя, докато гаранционният ремонт ще му бъде направен напълно безплатно.


Доставка на гориво в Дупница

Освен това шофьорът рискува да загуби гаранцията, която е нежелана за него. Това решение е добро за онези шофьори, чиито автомобили не са в гаранция и за икономия се обръщат към опитни, изпитани от времето механици.

Ако собственикът на колата не иска да вярва на никого, с изключение на вече доказани майстори на автомобили, тогава изборът му определено ще падне върху теглещ камион.


Смяна на спукана гума в Дупница

Най-трагичната ситуация, когато техническата помощ не може да помогне, е злополука. Освен това има много повреди, които могат да бъдат отстранени само в автосервиз. В сервиза автомобилът ще бъде диагностициран, а самата повреда ще бъде елиминирана много ефективно и бързо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *