Пътна помощ в Добрич

Търся евтина и добра пътна помощ в Добрич

Пътна помощ в Добрич.Ниски цени за репратрак в Добрич, на топ качество на услугата. Доверете се на професионалистите в бранша с над 10 години опит в сферата.

Доста често собствениците на автомобили изпадат в неприятна ситуация, когато колата се е повредила напълно неочаквано точно на пътя.

В същото време не винаги има смисъл незабавно да се обадите на теглещ автомобил, тъй като техническата помощ при посещение на мястото на повреда често ви позволява бързо да откриете и евтино отстраните неизправността на място. В резултат на това колата може да продължи да се движи сама.

На практика мобилната помощ по пътя за Добрич е доста търсена услуга. Ние предлагаме висококачествено обслужване и бързо напускане на специалист веднага след получаване на заявление.

Ако поради определени причини не е възможно да се отстрани неизправността на място, в този случай мобилният автосервиз предоставя съвети и предоставя на клиентите цялостна поддръжка.

Телефон на пътна помощ в Добрич

0876 74 28 59

Цена на пътна помощ в Добрич

Цената на пътната помощ зависи от нужната в момента услуга. Понякога лесно можем да кажем каква ще е цената още по телефона, друг път е необходимо бързата реакция и идване на място за да се констатира проблема и да се действа незабавно и чак след това се калкулира цената за услугата.

Пътна помощ в Добрич
Пътна помощ в Добрич

Цена за репатриране в Добрич

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Пътна помощ е на разположение денонощно както за шофьори на автомобили, така и за мотоциклетисти. Основните предимства на сътрудничеството с нас: висока мобилност и голяма площ на покритие, модерно оборудване, както и екип от професионални автомеханици.

Всичко това позволява на нашите клиенти да получат качествени услуги без дълги периоди на изчакване и други трудности.

Денонощна пътна помощ в Добрич

рофесионалните ремонти на автомобили на пътя се осигуряват от полевата техническа помощ в Добрич и региона. Услугата за техническа помощ работи 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, мобилните екипи в различни части на града ви позволяват бързо да отговорите на всяко обаждане. В списъка на доста популярни услуги могат да се разграничат следните:

 • възможност за „запалване“ на разредена батерия, подмяна на батерията с доставка, безопасно стартиране на двигателя (презареждане на изтощена батерия от бустер);
 • доставка на гориво, зареждане на автомобил / мотоциклет с висококачествено гориво;
 • подмяна на повредени колела, монтиране на „резервно“ или „откъснато място“, лек ремонт на колела точно на пътя (винаги има налични комплекти за ремонт);
 • премахване на ключалките на колелата;
 • отваряне на врата без повреди и други услуги.

Мобилен сервиз в Добрич

Сътрудничеството с нашата компания ви позволява да извикате автосервиз до колата и да получите необходимата помощ възможно най-бързо. Нашите мобилни екипи дежурят във всички квартали на града, което прави възможно бързото пристигане на мястото.

За да поръчате услугата, просто се обадете на оператора на посочените на уебсайта телефони за пътна помощ и информирайте за естеството на повредата, посочете марката и модела на автомобила, както и точния адрес, където се намира автомобилът.

След попълване на заявлението диспечерът незабавно уведомява специалистите и насочва екипа, който е най-близо до мястото на предложения ремонт. Този подход може значително да намали времето за пристигане на специалисти до колата

Автодиагностика – диагностика на място в Добрич

На първо място, не всеки знае как безопасно и правилно да запали автомобил. Моля, обърнете внимание, че ако акумулатора е дълбоко разреден, е необходимо специално оборудване (например кабели за ток), за да я презаредите. Нашите специалисти по пътна помощ използват специални стартери и зарядни устройства за презареждане на акумулатора.

Този подход ви позволява да спазвате напълно всички правила за безопасност, изключва презареждане на акумулатора или късо съединение, проблеми с електрическото оборудване на автомобила и т.н. В същото време нашите специалисти не само зареждат, но и извършват диагностика, която определя самата причина за разреждането (проблеми с генератора, повреда на акумулатора, окисляване на клемите и др.)

В резултат на това водачът получава подробна консултация със специалист, която помага да се предотврати подобна неизправност в бъдеще.

Моля, обърнете внимание, че ако не знаете как правилно да запалите автомобил, трябва да се откажете от опитите да го направите сами! По-добре е да поверите зареждането на автомобилния акумулатор на опитни специалисти. В същото време услугата за техническа помощ на пътя ви позволява бързо да разрешите проблема къде и как да зареждате акумулатора.

Подаване на ток в Добрич

Акумулатора на автомобила по време на работа на автомобила може да бъде силно разреден поради редица причини. По правило необходимостта от запалване на автомобил често възниква, ако водачът е забравил да изключи фаровете или друго електрическо оборудване.

Също така батерията в колата се разрежда, ако колата е в неактивност за дълго време, тъй като акумулатора се разрежда активно от околната среда. Също така се случва, че самият акумулатор постепенно се влошава. Например, през топлия сезон може да не възникнат проблеми, но с настъпването на студено време старият акумулатор бързо се разрежда.

Доставка на гориво в Добрич

Сред услугите за извънредна пътна помощ една от най-търсените оферти е денонощната доставка на гориво . Благодарение на разширеното покритие, нашата компания има възможност за бърза доставка на бензин до автомобила в Добрич и региона в различни ситуации. Например:

 • ако бензинът / дизелът свършат в задръстване;
 • водачът не може да стигне до най-близката бензиностанция;
 • в колата няма контейнер, който да доставя гориво до колата;
 • магистралата свърши гориво далеч от бензиностанцията;
 • незаконни действия на трети страни, когато бензинът просто се източва от резервоара и т.н.


доставка на бензин до колатаВ такива случаи можете бързо да разрешите проблема, като се обадите на нашата компания. Предлагаме да поръчате доставка на бензин или дизелово гориво при изгодни условия. Доставката на гориво до автомобила се извършва възможно най-скоро. Тази услуга ви позволява да:

 • организира доставката на гориво от необходимата марка и тип (бензин или дизелово гориво) в обем до 20 литра и последващо зареждане на превозното средство;
 • осъществява доставката на самия клиент до най-близката бензиностанция за закупуване на гориво, след което клиентът се връща обратно в автомобила или мотоциклета, след което се извършва зареждане с гориво;
 • Изходното зареждане на превозни средства се извършва изключително с висококачествен бензин или дизелово гориво, горивото се закупува на доказани бензиностанции;

Смяна на гума в Добрич

Проверка на кола преди покупка в Добрич

Евтина пътна помощ в Добрич

Благодарение на богат опит, квалифицирани специалисти в персонала и набор от модерно оборудване, нашите клиенти получават редица предимства и гаранции. Трябва да се отбележи отделно:

 • сигурност – сътрудничество с добре позната и доверена организация;
 • удобство – бързо обаждане и бърз отговор;
 • качество – диагностика и професионално отстраняване на неизправности;
 • спестявания – няма нужда да плащате за евакуатор и да привличате външни специалисти.


В резултат на това клиентите ни, след като предоставят услуги, могат безопасно да продължат да шофират, поддържайки увереност по време на шофиране. Също така, след изучаване на естеството на повредата, специалистите дават професионални препоръки и определят начини за допълнително предотвратяване на такива неизправности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *