Пътна помощ в Банско

Фирмата ни разполага с автопарк от специализирани превозни средства, които дежурят 24 часа във всяка област, така че няма да се налага да чакате дълго за техническа помощ на пътя. Пътна помощ в Банско по всяко време на деня, по който и да е ден от седмицата, получаваме обаждания и поръчки за услуги.

За да използва нашите услуги, шофьорът трябва само да се обади на диспечера и да докладва точните координати на местоположението си, както и признаци на неизправност.

Евтина пътна помощ в Банско

Персоналът на компанията ни се състои от професионалисти от най-висок клас. Без изключение всички водачи на техническа помощ на компанията ни имат богат опит в решаването на най-трудните проблеми.

Пътна помощ в Банско
Пътна помощ в Банско

Превозните средства на службата за техническа помощ на пътя са оборудвани с оборудването и инструментите, достатъчни за извършване на бързи ремонти на място. Този комплект включва устройства и инструменти за отключване на колела, автоматични машини, клинови врати, както и инструменти, необходими за запалване на автомобилна батерия.

Телефон на пътна помощ в Банско

Можете да се обаждате на този телефон за да може човек от нашият екип да прецени ситуацията и да Ви даде насоки какво да правите в следващите минути.

Трябва само да се обадите и ще бъдете спасени от проблеми на пътя.

Цена на пътна помощ в Банско

Цената зависи от услугата която ще трябва да се изпълни и зависи от множество компоненти, на база на свършеният труд може да се калкулира и цената. Цената през нощта е по -висока.


Цена за репатриране в Банско

Защо да изберете нашите услугите в Банско и района?

Професионална услуга за евакуация Теглещото превозно средство осигурява квалифицирана техническа помощ на пътя на леки превозни средства в беда и техните собственици, дори при изключително трудни условия.

Нашата компания работи денонощно, така че ние сме в състояние да предоставяме непрекъсната услуга. Винаги съхранявайте телефонния ни номер във вашия бележник и ако е необходимо, обадете се по всяко време на деня, защото ние винаги сме там.


Мобилен сервиз в Банско
Автодиагностика – диагностика на място в Банско
Подаване на ток в Банско
Доставка на гориво в Банско
Смяна на гума в Банско
Проверка на кола преди покупка в Банско

Денонощна пътна помощ в Банско

Евакуационните служби присъстват във всеки град и могат да работят при различни условия. Обикновено те предлагат денонощно теглене.

Всичко, което се изисква от шофьора, е да информира местоположението на колата си и услугата ще пристигне там за кратко време.Поради значителната товароносимост е възможно да се транспортират не само автомобили, но и камиони.

Предоставените теглещи камиони могат да извършват товарене с помощта на въжета или хидравличен кран.

Използването на хидравличен кран може да възникне, когато скоростната кутия или колелата на машината са счупени. В противен случай може да се използва стандартен кабел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *