Защо да изберем пътна помощ на пътя?

Защо сам не теглиш колата си?


Защо да изберем пътна помощ на пътя? Първо, тегленето е строго забранено, освен ако нямате теглещи очи. Противно на обичайната практика, теглещата кука на ремаркето не се използва за закрепване на кабела.

Освен това трябва да се има предвид, че в съответствие с пътното законодателство превозните средства с дефектни кормилни и спирачни системи не трябва да се теглят.

Пътна помощ в София 0876 74 28 59

Самозадвижването също е забранено по магистралите – това трябва и всъщност може да бъде направено само чрез техническа помощ на път, който има специално превозно средство, т.е. аварийна кола.

Собствениците на автомобили с автоматична скоростна кутия също трябва да бъдат внимателни, тъй като тегленето с кабел може да повреди трансмисията и съединителя. Същото е и с превозните средства с четири колела.

Пътната помощ може да струва скъпо, но с горното тя избягва много неприятни, допълнителни и много по-високи разходи. Освен това си струва да се помни, че разходите за теглене на повредено превозно средство могат да бъдат покрити от застраховка.

Какво е времето за реакция и къде мога да намеря пътна помощ?


В случай на повреда на автомобил, както се досещате, времето за получаване на помощ е от решаващо значение. Всяка професионална пътна помощ трябва да реагира бързо и да осигури теглене и ремонт на превозни средства за относително кратък период от време. За да проверите дали дадена компания е бърза и предлага високо ниво на пътна поддръжка, струва си да проверите мненията им в Интернет.

Добре ще е да се запознаете с темата, преди колата да се развали. Всеки шофьор трябва да има номер на пътна помощ, който предлага услуги в техния район. Понякога обаче, докато продължаваме пътуването си, е малко вероятно да имате местен номер за пътна помощ. Интернет обаче може да помогне. В интернет лесно можем да намерим най-близката услуга за поддръжка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *