Пътна помощ в Самоков

Имате нужда от пътна помощ в Самоков и региона?

Пътна помощ в Самоков. Ние предлагаме качествени услуги в областта на мобилния монтаж на гуми. Ремонт на пробиви; ремонт на странични порязвания; сезонна смяна на гумите; и други услуги за гуми. Извършваме пътувания между Самоков и София денонощно и седем дни в седмицата.

Ние сме нещо повече от сервиз за гуми на място. Ние сме доста голяма професионална компания, която е специализирана в предоставянето на мобилни услуги за гуми в София и региона. Ние сме известни и клиентите ни имат доверие!

Телефон на пътна помощ в Самоков

Свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем!

Цена на пътна помощ в Самоков

Цената на пътната помощ зависи от вашият проблем и услугата която ще бъде извършена за вас на място.

Пътна помощ в Самоков
Пътна помощ в Самоков

Цена за репатриране в Самоков

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Нашата компания заема достойно място на пазара на мобилен сервиз за гуми. С дългогодишен опит и доста големи възможности успяхме да създадем наистина уникална услуга.

Нашите клиенти карат с увереност по пътищата на София, Самоков, Боровец, защото знаят, че в случай на непреодолима сила с колелата на автомобила си, по всяко време на деня ние ще реагираме незабавно и ще предоставим бърза и квалифицирана помощ.

Нашите клиенти са забравили какви са опашките за сезонни промени в гумите. Те получават тази услуга, където и кога им е удобно. И това е безценно предимство за шофьорите, които ценят времето и комфорта. Ние имаме и денонощно дежурство на мобилни бригади.

Смяна на гуми в Самоков

Следователно ние отговаряме на всяко обаждане незабавно и пристигаме на мястото на повреда в рамките на 1 час. Основната задача на нашата услуга е да осигури на всеки шофьор на метрополията увереност на пътя. Позволяваме да не губим ценно време при каквато и да е ситуация на пътя и предоставяме на автомобилистите удобна и удобна поддръжка на колелата на автомобила им.

Денонощна пътна помощ в Самоков

Мобилен сервиз в Самоков

Автодиагностика – диагностика на място в Самоков

Подаване на ток в Самоков

Как да определите, че акумулатора е изтощен и трябва да запалите колата?

Първото нещо, на което трябва да се обърне внимание, е яркостта на лампите. Ако включите аварийните си светлини, това е особено забележимо;

Когато се опитате да стартирате двигателя, стартерът е слаб или изобщо не е. В същото време се чуват пращене или слабо бръмчене;

Звуковият сигнал (клаксон) става забележимо по-тих;

Алармата на колата започва да вие.
Добре е, ако сте успели да спрете преминаващите превозни средства и да помолите любезния шофьор да пусне терминалите и да презареди батерията. Но какво ще стане, ако до вас няма никой и определено не можете сами да доставите колата до най-близкия сервиз?

Когато няма къде да изчакате пътна помощ и трябва спешно да запалите автомобил, винаги можете да се обадите на специалистите по пътна помощ . Всичко, от което се нуждаете, е да наберете номера на нашия център и да изчакате пристигането на специалиста.

При пристигане нашият механик ще провери контакта на клемите, заряда на самата батерия и други проблеми. Ако става въпрос само за разреждане, това ще помогне за правилното запалване на автомобила.


Не знаете как да запалите автомобил?

Някои шофьори смятат, че можете просто да отидете в интернет от телефона си и да прочетете как да запалите автомобил. Разбира се, това ще ви даде обща представа за разглежданата задача. Но това няма да ви даде оборудване.

Майсторите, работещи в Самков, имат специални устройства за стартиране и зареждане за презареждане на батерията. Ние гарантираме, че всички правила за безопасност ще бъдат спазени в процеса.

Изключено е презареждане или късо съединение. Шофьорът не трябва да прави нищо. Той може да се качи в колата и просто да изчака инструкции от служителя на сервизния център.


Не трябва да се опитвате сами да извършите процедурата, ако не знаете как правилно да запалите колата. Шофьорите вече не трябва да мислят къде и как да зареждат батерията. За това има опитни професионалисти.

Доставка на гориво в Самоков

Денонощна и евтина пътна помощ в Самоков

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *