Пътна помощ в Сандански

Имате нужда от пътна помощ в Сандански и региона?

Неограничен набор от услуги за пътна помощ в Сандански. Компанията ни се занимава не само с евакуация на автомобили и аварийна помощ на пътя. По желание на клиента извършваме допълнителни ремонти.

В допълнение, нашите клиенти могат да се свържат с нас за помощ при всеки проблем, свързан с техния автомобил, или да използват услугите на нашите специалисти за диагностика на автомобила, преди да го купя.

Телефон на пътна помощ в Сандански

Телефон: 0877 145 133

Цена на пътна помощ

Цената на специализираните услуги зависи от сложността на процеса и размера на колелата. Ако нямате резервни части за подмяна, капитанът ще донесе необходимите части със себе си. Цената на колелото също ще бъде включена в прогнозата.


Цена за репатриране в Сандански

Ако решението на проблема направо на пътя е невъзможно, автомобилът се евакуира до автосервиз. Цената на тази услуга се изчислява въз основа на теглото на автомобила и разстоянието до дестинацията.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Пътна помощ в Сандански
Пътна помощ в Сандански

Денонощна помощ на пътя в Сандански

Мобилен сервиз в 

Автодиагностика – диагностика на място в 

Подаване на ток в 

Доставка на гориво в 

Смяна на гума на пътя в района на Сандански от пътен патрул

Какво да направите, ако спукате гума?


Признаците на пробита гума са очевидни: появяват се странни шумове, колата започва да дърпа настрани. Ако това се случи, трябва да включите предупредителната лампа и да спрете отстрани на пътя, опитвайки се да не възпрепятствате движението на други превозни средства.

След като открихте, че колелото трябва да бъде заменено, препоръчително е да не разчитате на уплътнител, а да поръчате посещение на специалист, защото говорим за вашата безопасност.

Как да се обадя на техническа помощ?

обадете ни се на телефоните за контакт, посочени на този сайт;
кажете ни за възникналата ситуация (ако нямате „резервно колело“ или „пътник за пътници“, не забравяйте да кажете на оператора за това);
посочете точните си координати.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *