Пътна помощ Кулата

Спешна пътна помощ Кулата

Пътна помощ Кулата. Закъсал на пътя? Нуждаете ли се спешно от помощ или дори по-добре от ремонт с посещение на мястото на повредата ? Или алармата се е разбунтувала и няма да пусне законния собственик в колата си? Може би сте заключили ключовете си в колата, но за съжаление другите не са? Само едно обаждане до нашия номер и помощ на място.


Телефон на пътна помощ Кулата

Телефон: 0877 145 133

Пътна помощ в Гърция

По правило нуждата от автотехническа помощ възниква съвсем внезапно. Автомобилите стават все по-умни и техните „трикове“ стават все по-малко предвидими. Не всеки собственик на автомобил е в състояние да разбере причината за неочаквано спиране. Поради тази причина услугата “ ремонт с отпътуване до мястото на повреда “ е толкова голямо търсене .

Пътна помощ Кулата
Пътна помощ Кулата

Специалистите на компанията са безразлични към нивото на сложност на проблемната ситуация. Независимо дали става въпрос за елементарна смяна на колелото или ремонт на генератор, специалистите пристигат на мястото за повикване възможно най-скоро.

А съвременните диагностични устройства ще определят източника на проблема и причината за извънредната ситуация за броени минути.


Цена на пътна помощ Кулата

Цената зависи къде сте закъсали дали е района и за къде ще пътувате. Най-често хората и шофьорите имат проблеми в района на Северна Гърция. Доверете ни се и се обадате за консултация и евакуатор за Северна Гърция. Репатрак за Северна Гърция става все по-популярна услуга.

Пътна помощ в Гърция Серес

Компанията ни успешно практикува гостуващи специалисти с подходящ набор от инструменти „у дома“. Ако е необходимо, ще бъдете подложени на цялостен ремонт на автомобила.

Това ви позволява да спестите не само времето си, но и много пари. Нашите майстори ще пристигнат няколко пъти по-бързо от теглещ камион и вие имате по-малко грижи. Пристигнахме сами, ремонтирахме го сами, а резервни части също се доставят без затруднения. Изгодно и удобно. Сега не ходете в сервиза, но сервизът идва при вас.


Цена за репатриране Кулата


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Нашите майстори могат да отидат до мястото на повреда на автомобила независимо от метеорологичните условия по всяко време на деня, включително случаите, когато се изисква специална специализация. Извършете повече от шестдесет ремонтни операции, включително:

 • смяна на гума;
 • стартиране на двигател на автомобил от външен източник на енергия;
 • аварийно отваряне на ключалките на вратите, багажника, заключващото устройство на капака;
 • деактивиране на системите за сигурност на автомобила;
 • демонтаж на различни блокиращи устройства;
 • деактивиране на режима на паркиране;
 • диагностика на работата на електрическото оборудване и отстраняване на малки неизправности на място;
 • диагностика на функционирането на системите с двигатели с вътрешно горене;
 • идентифициране на проблеми на спирачната система, включително подмяна на спирачни накладки;
 • доставка на компоненти и резервни части, необходими за подмяна;
 • подмяна на задвижващи ремъци на силови агрегати.

Денонощна пътна помощ Кулата

Дългогодишна практика на работа в пътни условия от най-добрите майстори в своята област.
Работа с персонала. Всички служители на компанията се обучават в специализирани центрове, в зависимост от появата на нови технически решения в автомобилите и ремонтно (диагностично) оборудване на пазара.


Използване на специално оборудвани превозни средства за решаване на проблеми с ремонта. Основното оборудване включва пусково устройство, пълен набор от инструменти за ключарска работа, динамометрични ключове, модерно устройство за четене на грешки.
Комуникационни функции. Получаването на обаждания от шофьори се извършва от технически компетентни специалисти.


Познаване на улиците на града и региона, което ви позволява да пристигнете на мястото на обаждане във възможно най-кратък срок, независимо от задръстванията.


По този начин основните качества на техническата помощ на пътя – скоростта и възможността за ремонт на място в нашата компания, са на най-високо ниво. Но ако не е възможно да се окаже помощ на място, тогава колата ще бъде ремонтирана в нашите сервизи.

Пътна помощ в Гърция Драма-Кавала

Един час път с кола до работа. И колата отказва да запали. И не че се е опитвала и не може, тя не иска да показва никакви признаци на „живот“. Присъда – имобилайзерът не разпознава ключа. Е, не по-малко добри новини – вероятно ще закъснеете за работа. Само за да се предпазите от подобна ситуация, трябва да запазите номера на фирмата Avtomaster в бележника си.


Мобилен сервиз Кулата

Ремонт на място до мястото на повреда се извършва само от квалифицирани техници, които познават подхода към всеки двигател. Опитен техник със съвременно оборудване бързо ще запали автомобила и ще елиминира причината за неизправността, като по този начин ще намали шансовете ви да закъснеете и да възстанови част от доброто ви сутрешно настроение.


Автодиагностика – диагностика на място Кулата

В практиката на всеки шофьор е имало повреди на автомобила на пътя. Не винаги е възможно бързо да се определи причината и още повече да се отстранят сами неизправността – неблагоприятни метеорологични условия, сложността на дизайна на автомобила, липсата на резервни части далеч не е пълен списък с причини.

Излизането от тази ситуация с минимална инвестиция на време и усилия е възможно само чрез привличане на техническа помощ на пътя.


Пътна помощ в Гърция Аспровалта

Компании, предоставящи помощ на шофьорите по пътя, се появиха на територията на България преди повече от двадесет години. По време на своето съществуване те са придобили богат опит в диагностиката на автомобилите и отстраняването на неизправности на мястото на повредите.

Служителите на компании решават проблеми, които са по-прости по сложност, но не и при изпълнение, като например:

 • подмяна нагума, ако монтажните болтове са изтеглени при монтажа на гумата и няма начин да ги развиете, липсата на балонен ключ (крик) или просто няма желание да изцапате ръцете и дрехите си;
 • без бензин, а бензиностанцията е на значително разстояние или няма контейнер;
 • батерията е разредена, в резултат на това – двигателят не стартира;
 • аларменият ключодържател спря да отваря вратите на автомобила;
 • фаровете угаснаха в тъмното;
 • работата на окачването се нарушава след падане в дупки в пътната настилка;
 • е забелязан теч на работни течности;
 • спирачната система е счупена.

Има много примери за неприятни ситуации, които възникват на пътя, а времето, в съвременната ера на скоростите, е скъпо. Използвайки услугите на нашата компания, всяка критична ситуация ще бъде разрешена бързо и работата ще бъде извършена ефективно.


Доставка на гориво Кулата

Ако е необходимо, нашите служители ще доставят гориво, ще помогнат за зареждането му и ще стартират двигателя. В случай на фатален отказ на една от системите на превозното средство, той ще бъде доставен до мястото на ремонт – нашите цехове, които разполагат с цялото необходимо оборудване и специалисти в арсенала си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *