Пътна помощ в Петрич

Имам нужда от пътна помощ в Петрич

Посещението на автосервиз е дейност, която шофьорите обикновено планират предварително, но какво ще стане, ако нищо не предвещава, но колата е обездвижена или имате инцидент и имате нужда от спешна пътна помощ в Петрич? 

Не изпадайте в паника. Това е често срещана ситуация, която се случва с всеки шофьор. И има изход, просто се свържете с нашата пътна помощ. Веднага ще организираме посещение на специалист, ремонт и отстраняване на повреда.

Телефон на пътна помощ в Петрич

Телефон: 0877 920 484

Ситуациите могат да бъдат много различни: резервоарът е изчерпан, ключалките са задръстени и не можете да отворите салона, проблеми със скоростната кутия – невъзможно е да се изброи всичко. 

Пътна помощ в Петрич
Пътна помощ в Петрич

И почти всичко може да бъде елиминирано на място. Ако се окаже невъзможно, вашата кола, камион, мотоциклет, микробус ще бъдат теглени до посочения от вас адрес. Моделът и размерите на колата нямат значение. Ние сме тези

Цена на пътна помощ в Петрич

Пътната помощ е евтина

Гарантираме отлично съотношение между качеството на съдействието и ниските цени за теглене или ремонт на автомобил.

Нашата услуга за техническа помощ на пътя определя много изгодни цени, цената на услугите включва и разходите за допълнителни процедури. Специалистите от нашата компания ще ви предоставят точна информация за цените на телефон:000000

Цена за репатриране в Петрич

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Списък на услугите, предоставяни от компанията

В случай на непредвидена повреда или инцидент, ако автомобилът не може да продължи автономното си пътуване, ще ви бъде предложено да го теглите или да извършвате различни видове ремонт на място денонощно.

Например, сте забравили да изключите фаровете и акумулатора ви е изтощен, трябва да запалите двигателя. Също така можем да отворим вашето превозно средство, без да го повредим, или да деактивираме счупена аларма. Освен това предлагаме:

1. Премахване на повреди, свързани с електрическото оборудване:

 • изключване на всяка алармена система;
 • подмяна на свещи, предпазители, регулатор на напрежението, неизправни проводници, батерия, реле, крушки;
 • отстраняване на клеми, презареждане на батерията от външен източник;
 • контрол на запалването на всички модели на руски и чуждестранни производители.

2. Отстраняване на неизправности на двигателя, охладителна система:

 • ремонтни дейности, свързани с ремъците на генератора, вентилатора, водната помпа, хидравличния усилвател, климатика;
 • подмяна на сензорите на вентилатора, температурата, кабела на съединителя, ключалката на запалването;
 • подмяна на генератори, стартери, разклонителни тръби, дефектни скоби

3. Други ремонтни услуги:

 • зареждане с гориво;
 • подмяна, изпомпване на колело;
 • автоматично отваряне;
 • закупуване на резервни части;
 • пътуване до сервиз за гуми и много други.

Това не е пълен списък с произведения, които могат да бъдат извършени от нашите специалисти точно по пътя или пистата. Въпреки всички предпазни мерки, които предприемате, необяснима повреда или инцидент може да се случи внезапно, навсякъде и по всяко време. 

Свържете се с нашата служба, ние ще се намесим, за да разрешим всеки проблем, да извършим отстраняване на неизправности на място или (ако е необходимо) да теглим вашето превозно средство.

Свържете се с нас по телефона, опишете проблема си. Ще намерим приемлив изход във всяка ситуация.

Денонощна пътна помощ в Петрич

Защо собствениците на автомобили избират нас в района на Петрич, Сандански и северна Гърция?


Нашата мисия е непроменена: ние се стремим да опростим живота на нашите клиенти, да им помогнем да решат проблем с автомобил при най-трудните, стресиращи обстоятелства, като същевременно осигуряват комфорт и безопасност. в ежедневни ситуации дори за един ден без превозно средство е проблем.

Ние винаги го решаваме по най-добрия възможен начин и отговаряме на очакванията на собствениците на автомобили.Наемаме изключително висококвалифицирани специалисти. Можете да бъдете спокойни, че колата ще бъде в добри ръце.

Ние предлагаме висококачествени денонощни услуги за жителите на Петрич и община Петрич. Ние съчетаваме професионализъм и точност. Нашият екип знае как точно да си свърши работата във всяка ситуация. Има ли ПТП? Злополука? Спукана гума? Трябва да преместите автомобила си? Обадете се на нашата компания и ние ще тръгнем възможно най-бързо.

Предпочитаме да имаме отстраняване на неизправности на място, за да можете да продължите незабавно. Тегленето е последната инстанция, до която прибягваме, когато е невъзможно да се справим с проблема тук и сега. След това ще доставим колата до избраната от вас дестинация. в Петрич и община Петрич..

Мобилен сервиз в Петрич

Автодиагностика – диагностика на място в Петрич

Подаване на ток в Петрич

Доставка на гориво в Петрич

Смяна на гума в Петрич

Проверка на кола преди покупка в Петрич

Евтина пътна помощ в Петрич

Денонощна пътна помощ

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *